Gegužės mėnesį 21-ų T. Whitfeld paaiškino, kodėl Australijos televizija transliuojamo realybės šou „Big Brother“ eteryje dažnai pasirodydavo su mėlynojo molio veido kauke.

Taip žvaigždė stengdavosi užmaskuoti nosį ir skruostus bjaurojančias raudonas dėmes bei panaikinti „randus, atsiradusius mėginant pakartoti į „TikTok“ įkeltame vaizdo įraše pademonstruotą grožio procedūrą, kurią, esą, visi laisvai gali atlikti namuose“. Tokį „Instagram“ pateiktą paaiškinimą realybės šou žvaigždė pailiustravo keliomis asmenukėmis ir iš arti nufotografuotos odos nuotraukomis, primenama portale „People“.

„Prašau, nebandykite pakartoti jokių namuose arba su savadarbėmis priemonėmis atliekamų grožio procedūrų. Man viskas baigėsi ligonine, kadangi dėl sutinimo trumpam sutriko regėjimas viena akimi, be to, jaučiausi klaikiai, nes prasidėjo infekcija, nekalbant jau apie tai, kad veidas tapo tiesiog neatpažįstamas. Palikite šį darbą profesionalams“, – parašė T. Whitfeld.

Žvelgiant į paviešintas nuotraukas, nesunku suprasti, kaip atrodo, jos žodžiais tariant, gilūs, anaiptol ne paviršiniai randai ir tamsi pigmentacija.

Tada garsioji „Big Brother“ dalyvė neatskleidė, kuris būtent iš galybės per „TikTok“ platinamų gražinimosi patarimų, sukėlė šitokią reakciją, tačiau vėliau, duodama interviu „New York Times“, jinai nurodė, kad šitaip baigėsi bandymas „pasidaryti“ strazdanų.

Akivaizdu, kad įvairiai vertinamos strazdanų mados besivaikančios gražuolės jau neapsiriboja tomis dirbtinėmis strazdanomis, kurias pavyksta nusipiešti su chna, antakių pieštuku ar net specialiai tam skirtais produktais.

Pažengta tiek toli, kad strazdanas jau ryžtamasi išsibadyti dažuose pamirkytomis siuvimo adatomis. Anot tokius patarimus žarstančių šaltinių, šitaip išgautos strazdanos išblunka tik per pusmetį.


Vaizdo įraše, kurį T. Whitfeld aptiko socialiniame tinkle, esą, nebuvo nurodyta, kokį būtent rašalą naudoti, todėl ji užsisakė rudo tatuiruotėms skirto rašalo iš „eBay“.

„Kadangi visiškai neskaudėjo, nė nesusimąsčiau, kad turėčiau liautis“, – nurodė T. Whitfeld kalbėdamasi su dienraščio žurnalistu.
Tiktai vėliau žinoma moteris išsiaiškino, kad įsigytas rašalas nebuvo autentiškas produktas ir kad jo sudėty labai daug švino, rašoma „New York Times“.

Minėtina, kad randų gydymui T. Whitfeld jau išleido apie 12 tūkst. dolerių (9,9 tūkst. eurų).


Deja, dar nepavyko rasti efektyvaus sprendimo.

„Reaguodami žmonės dažniausiai sako, kad aš kvaila, ir, taip, turiu su tuo sutikti“, – sakė T. Whitfeld.

Paprašytas pakomentuoti intensyviai socialiniais tinklais, tokiais kaip „TikTok“, propaguojamas gražinimosi ir sveikatinimosi tendencijas, Niujorke dirbantis gastroenterologas Niketas Sonpalas pasakė štai ką: „Daugybė žmonių prisistato ekspertais, tačiau nė vienam iš jų nėra tekę atsakyti už tragiškus duotų patarimų padarinius.“

N. Sonpalas taip pat pataria kliautis tiktai specialistų patarimais.

„Mes jums patarsime ir šį tą jums paaiškinsime kiek išsamiau negu įmanoma per 60 sekundžių“, – nurodė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)