Egiptietis Mohamedas Ahmedas Ibrihamas iš Veston Super Mero miesto Anglijoje kilusią Iris Jones apžavėjo susisiekęs su ja per „Facebook“ 2019-aisiais. Neilgai trukus moteris nusprendė skristi į Egiptą, kad būtų šalia mylimojo. 2020-ųjų lapkritį pora susituokė, rašo „Daily Mail“.

Garbaus amžiaus britės ir egiptiečio santykiai į bulvarinės spaudos puslapius pateko po pernai į eterį išėjusios laidos, kurioje I. Jones sutiko leistis į diskusiją apie didžiulį metų skirtumą tarp jos ir partnerio, na, o netrukus atkleidė keletą detalių, leidusių susidaryti įspūdį apie jos seksualinį gyvenimą.

Vien atsidarius I. Jones „Facebook“ paskyrą galima sužinoti, kad dabartinis jos širdies draugas nesibodi nukarpyti jai kojų nagų, kad jis miegojo ligoninėje ant grindų, kol jinai gydėsi patirtą traumą, o kol visiškai atsigavo, užnešdavo ją laiptais į viršų.

Net visko, regis, prisiklausę laidos vedėjai Holly Willoughby ir Phillipas Schofieldas kiek sutriko, senolei ėmus prisiminti pirmą aistrų kupiną naktį su egiptiečiu. Tada, esą, prireikė visos tūtelės „KY Jelly“ lubrikanto, tačiau vėliau jinai vis tiek jautėsi taip, tarytum ne vieną mylią būtų sukorusi dviračiu (juk aišku, kaip tenka pasijusti itin ilgai išsėdėjus ant balno).

Vis dėlto I. Jones, buvusi valytoja, šiuo metu gaunanti pensiją ir išmokas dėl neįgalumo, suskubo paminėti, ką gi jai reiškia tikra meilė: papasakojo, kaip mylimasis karpo jai nagus ir užneša ją laiptais.

Tą pačią minti ji išsakė ir savo „Facebook“ paskyroje.

„Meilė yra tada, kai tas, kurį myli, valandų valandas ieško tavo telefono, kurį palikai „Uber“ taksi. Tai juk adatos šieno kaugėje scenarijus! Meilė yra tada, kai tas, kurį myli, miega ant ligoninės grindų ir nesutinka palikti tavęs vienos, kol atsigausi po krentant patirtos traumos“, – toliau samprotavo I. Jones.

„Meilė yra taikstymasis su mano nepakantumu, kai skundžiausi dėl karščio Egipte! Karštis buvo tiesiog nepakeliamas. Lygiai tokie pat buvo mano skundai. Myliu tave už tai, koks buvai ir tebesi, Mohamedai.“

„Už tavo kantrybę, supratingumą, rūpestį, ryžtą ir dėmesį kartais barningai žmonai, mylinčiai tave iki pamišimo. Ačiū, kad esi savimi ir mane myli“, – liejo širdį I. Jones socialiniame tinkle.

Mohamedas į viešai išsakytus prisipažinimus sureagavo ekspromtu parašytu komentaru: „Brangioji, nepajėgiu net atsakyti į šituos nuostabius žodžius.“

I. Jones, savo ruožtu, atsakė: „Žinau, kad nemėgsti daugžodžiauti, tačiau dabar tyla – ne auksas.“

I. Jones yra prasitarusi, kad vienu momentu pasidavė baimei, jog daugiau niekada nepamatys didžiausios savo gyvenimo meilės, mat dėl painių biurokratinių reikalavimų Mohamedui niekaip nesisekė išsirūpinti sutuoktinio vizos, leidžiančios atvykti į Jungtinę Karalystę.

Moteris tada prisipažino ištisomis dienomis verkianti, nes ypač išsiilgo partnerio.

Šiek tiek anksčiau, kalbėdama su laikraščiu „Metro“, iš meilės apsvaigusi I. Jones prisipažino neturinti nė menkiausio supratimo, kada jos vyras galės atvykti pas ją į Didžiąją Britaniją.

„Esu atskirta nuo to, kurį myliu, todėl man be galo sunku. Laikas nėra mano bendrininkas ir jo advokatai šitai žino. Turėjau tris kartus tenai nuvykti, tačiau grįžau be jo“, – kalbėjo anūkų jau turinti moteris.

Vis dėlto ji nemano galinti gyventi Egipte, kadangi tenykštis klimatas – karštis ir gausybė dulkių – neigiamai veikia jos savijautą.

Pensininkė taip pat paminėjo, kad kelionės į Egiptą palikdavo ją be skatiko kišenėje, ir tai ne keista – vien tik už apgyvendinimą tekdavo mokėti po 50 svarų sterlingų (58 eurus) per dieną.

„Mano amžius nėra palankus veiksnys. Kad ir rytoj galiu numirti, todėl brangi kiekviena diena. Tiesiog siaubinga, kad esame atskirti“, – kalbėjo I. Jones.

Po I. Jones pasirodymo laidoje „This Morning“, kurioje buvo diskutuojama apie jos ir šaunuolio iš Egipto santuoką, praėjo keli mėnesiai.

Reikia paminėti, kad tuo metu ji kreipėsi net į Jungtinės Karalystės ministrą pirmininką Borisą Johnsoną ir ne tik prašė, kad Mohamedui būtų leista atvykti, bet ir nurodė, kad jis galėtų būti tikras turtas šalies ekonomikai.

Laidoje pora prisiminė, kaip susituokė ir atšventė abiem reikšmingą įvykį.

I. Jones ir Mohamedas apsiėjo be tradicinių vestuvių. Jie tiktai pasirašė arabiškai surašytus dokumentus, kad santuoka įsigaliotų.

„Tai buvo apsikeitimas dokumentais. Turėjome pasirašyti keletą dokumentų, – pasakojo I. Jones. – Kai tai padarėme, vieną dokumentą gavo Mohamedas, o kitą – aš. Viskas jame surašyta arabiška. Aš netgi nežinau, kas ten per tekstas.“

„Galbūt ten parašyta, kad turiu besąlygiškai jam paklusti. Jei taip, tai reikia pasakyti, kad nieko panašaus nėra“, – pridūrė ji.

Pora prasitarė, kad jokio pobūvio savo vestuvių proga nerengė. Jiedu tiesiog nuėjo į vietinį KFC restoraną, nes abu mėgsta jame tiekiamą maistą, ir I. Jones išgėrė kokakolos.

Moteris kiek sutriko ir nesiryžo leistis į kalbas apie savo ir vyro lovos reikalus, kai laidos vedėja H. Willoughby paklausė: „Kaip praėjo vestuvių naktis, jei galima pasiteirauti?“

„Lygiai taip pat kaip ir pirmoji, tiktai tąkart nebuvo šitaip sudėtinga“, – pasakė I. Jones.

„Manau, visi sunkumai – praeity“, – suskubo pareikšti savo nuomonę Mohamedas.

Vyras pridūrė, kad nerimavo, jog prasidėjus pandemijai I. Jones gali užsikrėsti koronavirusu. Dar jis pasakė, kad jam nesvarbu, ar jie gyvens Egipte, ar Jungtinėje Karalystėje.

Kad yra įsimylėjęs, Kaire gimęs Mohamedas prisipažino per „Facebook“, tačiau tada, kai 2019-ųjų lapkritį jis pirmą kartą išvydo mylimąją Kairo oro uoste, jo jausmai tik pasitvirtino.

„Labai nervinausi, bet tą akimirką, kai ji patraukė mano dėmesį, aš supratau, kad kuo rimčiausiai įsimylėjau. Jaučiuosi labai laimingas, kad pasisekė sutikti tokią moterį“, – sakė Mohamedas kalbėdamas su „MailOnline“.

Mohamedas dirbo suvirinimo darbų inspektoriumi, tačiau kai I. Jones atvyko į Kairą, jis metė darbą, kad visą laiką galėtų leisti su mylimąja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (94)