23 metų vyras, teigiantis, kad susitikinėja su moterimi, kuriai yra per 60 metų, atsikirto negailestingiems troliams, kurie šaipėsi iš jos raukšlėto veido.

Viename „TikTok“ vaizdo įraše Leo @ttvleolove_3 ant sofos bučiuoja savo mylimąją Cheryl, ignoruodamas komentarus, esą jų santykiai yra keisti ir nederami.

Vos per kelias valandas šis vaizdo įrašas buvo peržiūrėtas daugiau kaip 50 tūkst. kartų, ir žmonės užplūdo komentarų skiltį, reikšdami savo nuomonę.


„Tai klaida“, – rašė vienas komentatorius.

„Kai jai buvo 30 metų, jis dar net nebuvo gimęs. Tai tiesiog keista“, – rašė kitas kritikas.

Trečias spėliojo, kad tai gali būti gudrybė, kuria siekiama dėmesio socialinėje žiniasklaidoje. „Atleiskite, bet aš tuo netikiu. Tai viskas dėl įtakos ir pinigų“, – teigė jis.

Tačiau kitas vartotojas gynė porą: „Kaip miela. Vien tai, kad ji yra gerokai vyresnė, dar nieko nereiškia. Akivaizdu, kad ji yra laiminga“.
„Man jūs abu patinkate. Meilei amžius neturi jokios reikšmės“, – rašė dar vienas.

Poros draugystė prasidėjo nuo šokių, kuriuos jie filmuodavo prekybos centre ir keldavo į „TikTok“. Tačiau dabar panašu, kad jų santykiai peraugo į romaną.


Viename bendrame vaizdo įraše pora atskleidžia savo istoriją, ir Leo pasakoja, kaip jie susipažino.

„Pirmą kartą Cheryl sutikau tuomet, kai gavau savo pirmąjį darbą „Dairy Queen“. Jos sūnus buvo šios parduotuvės vadybininkas. Cheryl nuolat atvykdavo šiuo žydru „Camaro“, būdavo taip gražu“, – sakė Leo.

„Ji ateidavo ir bendraudavo su mumis. Vėliau, prabėgus šiek tiek laiko, pamačiau ją degalinėje filmuojant vaizdo įrašą „TikTok“. Kai ją sutikau, ji daugiau nebenorėjo kurti vaizdo įrašų šiam tinklui“.

„Kai pasakiau jai, kad ji surinko 8 tūkst. patiktukų, ji buvo sužavėta. Pasakiau jai: „Cheryl, tau sekasi, tai pirmas tavo kartas ir tu gavai 8 tūkst. patiktukų“, – pridūrė jis.

„Taigi patariau jai toliau kurti vaizdo įrašus. Nuo to karto mes pradėjome kartu juos filmuoti, ir ji išpopuliarėjo“, – tęsė vyras.
Jis taip pat sakė, kad Cheryl yra „nuostabi“ ir kad jam patinka jų, kaip poros, energija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)