Internautai negalėjo patikėti „TikTok“ naudotojos Kaci istorija. Daugelis vaizdo įrašą pamačiusių grožio specialisčių netgi pasiūlė nemokamai sutvarkyti jos blakstienas, praneša „The Sun“.

Sparčiai išpopuliarėjusiame vaizdo klipe Kaci pademonstravo savo nesimetriškas blakstienas ir pareiškė: „Šitaip atrodau jau 28 valandas. Sužinojau, kad kosmetologė slapta susitikinėja su mano vaikinu, ir neleidau užbaigti blakstienų priauginimo procedūros.“

Galybei komentatorių pradėjus prašyti atskleisti daugiau smulkmenų, Kaci įrašė naują vaizdo klipą, kuriame papasakojo visą istoriją.

„Susitariau dėl dirbtinių blakstienų priauginimo procedūros. Jai įpusėjus kosmetologė staiga pasiteiravo, ar tebesusitikinėju su savo vaikinu. Atsakiau teigiamai“, – kalbėjo Kaci.

Ji pridūrė iš karto supratusi, kad kažkas negerai, nes po atsakymo stojo „10 minučių trukusi nejauki tyla“.

Galiausiai kosmetologė prisipažino.

„Ji pasakė: „Man labai nesmagu, Kaci, nenoriu su tavimi pyktis, bet aš irgi su juo susitikinėju. Jis tvirtino, kad išsiskyrėte“, – tęsė Kaci.

Išgirdusi šią žinią, Kaci tiesiog atsistojo ir išėjo, nors dirbtinės blakstienos buvo priaugintos tik prie vienos akies voko.

„Taigi, išėjau neleidusi užbaigti procedūros. Manau, kad pasielgiau tinkamai, o juk galėjau pratrūkti, galėjome susipešti, bet tiesiog išėjau. Esu gerai išauklėta“, – nurodė ji.

Vaizdo įrašas buvo peržiūrėtas 1,4 mln. kartų. Komentatorius pribloškė Kaci istorija. Videoklipą pamatė ir daug kosmetologių – jos pasiūlė nemokamai sutvarkyti blakstienas.

Kaci teigimu, blakstienas sutvarkė sesuo, bet ją sujaudino kosmetologių geraširdiškumas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)