Viskas prasidėjo prieš tris savaites – instagrame Buha pasidalino eiliniu vizitu pas kosmetikos specialistus – ten ji lankėsi norėdama gauti botokso injekciją. Kaip prašoma people.com, greitai paaiškėjo, kad šį kartą nutiko kažkas negero.

Tinklaraščio „Something Whitty“ autorė Buha papasakojo, kad botokso suleido į netinkamą vietą, todėl kairiosios jos akies vokas užkrito, o dešinioji akis liko plačiai atmerkta, netgi atrodo išsprogusi.


„Baisiai nemalonu, nenorėčiau šito rodyti, bet visi prašo pademonstruoti. Daugelis moterų leidžiasi botokso ir nežino, kad taip gali nutikti. Nežinojau, kad tai įmanoma“, – sakė ji vidoepublikacijoje ir parodė dramatišką skirtumą tarp abiejų akių.

Buha paaiškino, kad po eilinio vizito pastebėjo – kairysis antakis yra žemiau už dešinįjį. Jos specialistas patarė suleisti dar kelias injekcijas į kairį antakį, taigi, ji vėl apsilankė klinikoje. Deja, rezultatas nenudžiugino.

Po pirmo savo publikacijos apie nesėkmingą botokso injekciją Buha toliau reguliariai demonstravo sekėjams, kaip atrodo – kėlė nuotraukas, aprašė savo pokalbius su kitais gydytojais ir specialistais.
Vienas specialistas paaiškino – kadangi kairys vokas dengia dalį akies, ji prasčiau mato, o kitai akiai tenka didesnis krūvis. Influencerė daug visko išmėgino – dėjo kompresus ant dešinės akies, kaitino kairiąją, lašino į akis gydytojo skirtus lašus.

Kaip praėjusią savaitę ji skelbė instagrame, galiausiai atėjo metas, kai botoksas ėmė palengva išsivaikščioti.

„Regis, blogiausia – praeityje, – sako jie vienoje videožinutėje. – Dabar kairė akis atrodo beveik normali. Dešinioji vis dar šiek tiek išsprogusi, bet tikrai mažiau. Tikiuosi, kad kelias ateinančias savaites kasdien toliau vis gerės.“

Antradienį Buha padėkojo sekėjams už palaikymą sunkiu laikotarpiu.

Kaip teigia plastikos chirurgas Adamas Kolkeris, šalutiniai botokso poveikiai yra reti ir laikini. Jo teigimu, akių voko deformacijos ar antakio užkritimas pasitaiko tik 1–5 proc. atvejų.

Kiti galimi botokso šalutiniai poveikiai – galvos skausmas, patinimas injekcijos vietoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (81)