Į „Guinness pasaulio rekordų knygą“ moteris buvo įrašyta 2017-aisiais, praneša people.com. Tada bendras abiejų rankų pirštų nagų ilgis siekė 576,4 cm. „Guinness“ atstovų teigimu, norint nulakuoti visus nagus, moteriai tekdavo sunaudoti du buteliukus nagų lako.

Beje, A. Williams vėliau pagerino 2017 m. pasiektą rekordą ir sunaudodavo po tris ar keturis buteliukus nagų lako. Deja, „Guinness pasaulio rekordų knygoje“ naujasis nagų ilgis neatskleidžiamas.

Šį mėnesį A. Williams apsilankė pas dr. Allison Readinger, dirbančią Teksaso valstijoje, Fortvorto mieste, esančioje klinikoje „Trinity Vista Dermatology“, ir paprašė, kad specialistė nupjautų nagus „elektriniu diskiniu pjūkleliu“.

„Mane kankino abejonės, ar tikrai verta ryžtis šiam žingsniui“, – prisipažino A. Williams ir atskleidė, kad nagus augino „maždaug 28-erius ar 29-erius metus“.

„Kita vertus, esu iš tikrųjų pasiruošusi naujam gyvenimo etapui. Žinau, kad pasiilgsiu savo nagų, bet manau, kad atėjo metas su jais atsisveikinti. Jie labai vargina, – pridūrė ji. – Su ilgais nagais ar be jų, vis tiek būsiu karalienė. Tikrai nepražūsiu juos nusikarpiusi!“

Taip pat moteris tvirtino, kad apsispręsti padėjo nuolatiniai vargai atliekant kasdienius darbus.

„Judėdavau labai, labai atsargiai. Nuolatos galvodavau apie kitą veiksmą, kitą žingsnį, kad nesusižeisčiau arba nenusilaužčiau nagų, – atviravo ji. – O dabar nekantrauju atversti naują savo gyvenimo puslapį.“
Pasibaigus pjovimo procedūrai, A. Williams pasakė gydytojai: „Man patinka naujasis rezultatas.“ Taip pat ji iš karto pajuto palengvėjimą pirštų sąnariuose.

Buvusios rekordininkės nagai atsidurs Floridos valstijoje, Orlando mieste, esančiame keistenybių muziejuje „Ripley’s Believe It or Not!“.

„Labai šaunu, – naujiena džiaugėsi moteris. – Nekantrauju juos išvysti muziejuje. Man tai beveik tas pats, kas turėti savo vaškinę figūrą. Būsiu išsišiepusi iki ausų. Tiesiog nuostabu.“

Kad ir koks įspūdingas buvo A. Williams rekordas, Lee Redmond kadaise galėjo pasigirti dar ilgesniais nagais – net apie 8,5 metro (bendras abiejų rankų pirštų nagų ilgis), tačiau, kaip pranešė „Los Angeles Times“, 2009-aisiais ji pateko į automobilio avariją ir juos nusilaužė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)