Trečiadienį Lavery „Tik Tok‘e“ paskelbė vaizdo įrašą, kuriame jos vyras kelis kartus siūlo praleisti visą laiką Orlando parkuose. Vyras priklaupia ant kelių ir kaskart Lavery – kuri sako itin nemėgstanti tokių „scenų“ – maldauja jo sustoti ir bėga tolyn nuo vyro.


„Mano vyras pateikė netikrą pasiūlymą, nes žino, kad nekenčiu tokių scenų“, – rašė ji vaizdo įrašo viršuje, kurį peržiūrėjo daugiau nei 5,5 mln. žmonių.

Kai kuriose scenose matyti, kad jos vyras šviesos šou metu priklaupia ant vieno kelio priešais Pelenės pilį, kol jie laukia eilėje.

Viename įraše matyti, kad Lavery vyras šakute restorane trenkia į stiklinę prieš atsistodamas nuo kėdės, kad ji sunerimtų.

„Mes jau buvome susižadėję, tad jis žinojo, jog galės išsisukti, – rašė ji. – Grįžtame birželį, palinkėkite sėkmės.“

Tūkstančiai žmonių pakomentavo vaizdo įrašą, dalis jų susiję su Lavery jausmais esant viešumoje.
Lavery ir kitiems 75 tūkst. sekėjų patiko komentaras, kuriame parašyta: „įsivaizduokite, aplinkiniai galvoja, kad ji nenori jo vesti“.

Praėjusį mėnesį „Disney World“ buvo pilnai rezervuotas kelioms savaitėms, nes daugelis mokyklų išėjo į pavasario atostogas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)