19 metų Bella Misandria Wardle Fitzpatrick sukūrė lėšų rinkimo puslapį 2021 metų sausio mėnesį po to, kai pasidalijo savo, kaip translytės moters kelione populiariojoje „Tik Tok“ programėlėje.

Per kiek mažiau nei 3 mėnesius Bellos gerbėjai paaukojo pinigų, kurių užteko visoms reikalingoms operacijoms ir procedūroms.

„Gaila, negaliu kiekvienam tinkamai atsidėkoti už auką. Visas mano tapsmas moterimi buvo apmokėtas iš šių pinigų“, – sakė ji.

„Esu labai privilegijuota, nes turiu šią platformą. Man pasisekė, kad turiu tiek daug sekėjų. Noriu, kad visi žinotų, kaip aš juos vertinu. Niekada niekieno neprašau aukoti tiesiogiai – tiesiog sukūriau puslapį, o visi buvo tokie palaikantys ir nuostabūs“, – „Daily Star“ kalbėjo translytė.

Kad yra translytė, Bella pirmą kartą suprato 2019 metais. Ji teigė, kad niekada nekilo toks klausimas, ar jos lytinę tapatybę palaikys gerbėjai arba šeima.

Šiuo metu jos „Tik Tok“ paskyrą seka daugiau nei 540 tūkst. sekėjų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)