Geriau įsižiūrėję į pačių darytas nuotraukas, kurioms pozuoja jaukiai susiglaudę, pastebėjo, jog netyčia sukūrė optinę apgaulę – atrodo, kad jie susikeitę galvomis.

Žinome, kad skamba neįtikėtinai, bet pasižiūrėkite ir įsitikinsite patys. Žinoma, iš pradžių kaip reikiant nustebo ir patys Kellie Gnauckas ir Samas Cassidy.

Kellie Gnauck ir Sam Cassidy

Jauni žmonės kartu meiliai fotografavosi norėdami pasirodyti savo naują smaragdo spalvos sofą, ką tik atkeliavusią į jų butą Londone. Žiūrėdami nuotraukas nustėro. 29 metų Kellie prisipažino nemaniusi, kad optinę apgaulę galima sukurti „netyčia“.

„Tą sofą užsisakėme dar rugsėjį, taigi teko laukti penkis mėnesius. Kai galiausiai ją gavote, buvo tikra šventė. Pamanėme, kad būtų smagu ta proga nusifotografuoti, tą ir padarėme. Optinė apgaulė vienintelė priežastis, kodėl ją paviešinau internete. Ir tai tikrai ne gražiausia mūsų nuotrauka. Nuoširdžiai būčiau pamaniusi, kad čia klastotė. Netikėjau, kad tokie dalykai įmanomi netyčia“, – teigia britė.

Kellie Gnauck ir Sam Cassidy

Nieko keisto, jog nuotrauka kone iš karto sulaukė didžiulio dėmesio ir surinko 1250 paspaudimų „patinka“, ja imta aktyviai dalintis socialiuose tinkluose.

Kellie prie nuotraukos parašė: „Fotosesija ant naujos sofos? Žinoma, kodėl gi ne! Ir visiškai atsitiktinai padarėme trečią kadrą. Galbūt tai didžiausias mūsų karantino pasiekimas. Ar net gyvenimo pasiekimas... kas gali žinoti“.

34 metų Samas sako: „Man tai visai neatrodo nejauku, manau, kad kadras tiesiog fantastiškas. Žiūrėjau į nuotrauką ir supratau, kokie mes laimingi, kad pasirinko mus. Esame palaiminta pora. Tikrai mažai kam lemta susidurti su tokiu stebuklu. Manau, kad interneto bendruomenė supranta, kaip tai reta. Labai reta. Dar retesnis dalykas nei vienaragis!".

Kellie‘s sekėjai taip pat netrukus pastebėjo optinę apgaulę ir suskubo reaguoti.

Instagramo naudotojas Tyreece Macfarlane pakomentavo: „Ta paskutinė nuotrauka akimirkai kaip reikiant pergudravo mano smegenis“. Kita sekėja @shadi_46s parašė: „Paskutinė nuotrauka – viena iš tų, kur išmuša iš vėžių“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (91)