B. Holt atvirai persakė žeidžiančius nepažįstamų žmonių komentarus, kurių sulaukia socialiniais tinklais.

Šią savaitę „Instagram“ istorijų skiltyje gausiausiai išsitatuiravusios britės buvo pasiteirauta, kokia aplinkinių reakciją jai pasirodė įžūliausia.

Negatyvių emocijų, kaip paaiškėjo, B. Holt teko patirti su kaupu, rašoma portale dailystar.co.uk.
Češyre gyvenanti 33-ejų metų moteris yra sulaukusi negailestingų pastabų ne tiktai apie savo išvaizdą, bet ir apie asmenybę bei savo psichinę būklę.

Kai kurie žmonės leido sau pasamprotauti net apie B. Holt dukrelę Aurorą, gimusią praėjusių metų gruodį.

„Kažkas pareiškė, kad su tatuiruotėmis atrodau it vaikščiojanti katastrofa“, – prisipažino maždaug 35 tūkst. svarų sterlingų (41 tūkst. eurų) tatuiruotėms išleidusi britė.


„Kažkas man aiškino, kad išgąsdinsiu dukterį, – tęsi ji, – kad susigadinau kūną, kad buvau graži, bet dabar atrodau baisiai, nes išsitatuiravau veidą.“

B. Holt stengiasi neleisti, kad ją užvaldytų negatyvios emocijos. Kiek anksčiau šiais metais influencerė patikino savo gerbėjus, kad turi storą odą.

„Mane vadino stora, bjauria, kvaila, psichiškai nesveika, atgrasia, ieškančia dėmesio, prasta motina, klaikiu pavyzdžiu“, – vardijo ji.

„Sakė, kad atrodau kaip niekam nebereikalinga pornografijos žvaigždė (na, šitai buvo bent juokinga). Sakė, kad atrodau taip, tarsi man būtų 60 (ar ne žiauru?). Sakė, kad mano dėmesys tatuiruotėms – tai tuščias laiko švaistymas, kad gailėsiuosi, jog 10 pastarųjų metų paskyriau dabartinei kūno išvaizdai. Sakė, kad duktė manęs gėdysis“, – kalbėjo B. Holt.

Supažindinusi auditoriją su ypač užgauliais komentarais, kuriuos pačiai tenka nuolatos skaityti, B. Holt įspėjo socialinių tinklų naudotojus, kad pamąstytų apie tai, ką rašo, nes ne visi influenceriai tokie stiprūs kaip ji.

Moteris išreiškė palaikymą ir savo likimo broliams bei sesėms, taip pat reguliariai nukenčiantiems nuo skeptikų atakų.

„Turiu tikrai storą odą, todėl tokie komentarai manęs neveikia, bet yra begalė žmonių, kuriems jie gali padaryti poveikį, – aiškina ji. – Sunku patikėti, kad žmonės gali šitaip baisiai elgtis su tais, kurių nebuvo net sutikę.“


„Norėčiau, kad žmonės pasistengtų būti malonesni, ypač dabar, kai taip sunku, kada pasauly vyksta šitokie dalykai, kada derėtų skleisti meilę, o ne neapykantą“, – svarstė B. Holt.

„Visiems, kurie skaito mano žodžius ir taip, kaip aš, yra kritikuojami, patariu nekreipti dėmesio į kritikus, nes visi esate savaip nuostabūs“, – paragino 95 proc. kūno išsitatuiravusi moteris.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (133)