Samantha sukūrė keturis „TikTok“ vaizdo įrašus, dokumentuojančius šiurpą keliantį radinį. Neįtikėtinas faktas paaiškėjo visai atsitiktinai.

Stovėdama prie durų, moteris nufilmavo, kaip jos plaukus judina skersvėjis ir paaiškino: „Taigi, įeinu į vonios kambarį ir jaučiu, kaip iš kažkur pučia vėjas“.


Patikrinusi ventiliacijos angą ir neradusi jokios kitos angos, iš kur galėtų pūsti vėjas, Samantha prisiartino prie veidrodžio ir nustėro – pūtė būtent iš ten. Kaip reikiant nustebusi amerikietė kalbėjo: „Supratau, kad veidrodis lengvai juda. Tuoj parodysiu, ką radau. Už jo yra patalpa“.

Antrame vaizdo įraše Samantha nuo sienos nukabina veidrodį ir savo sekėjams parodo už angos sienoje esantį... butą.


Fone girdima, kaip jos draugas Johnas su baime klausia: „O kas, jeigu ten dabar kažkas gyvena?“. Tada prisiminė „Oskarų“ pelniusį trilerį „Parazitas“, kuriame prabangių namų rūsyje aptiktas daug metų slapta ten gyvenantis vyras.

Tada Samantha nusprendė sukaupti visą drąsą ir pro angą sienoje pateko į kitą butą apsižvalgyti. Viduje ji aptinka erdvę, iš pirmo žvilgsnio primenančią apleistą poilsio kambarį, ant grindų viliojasi keli šiukšlių maišai, numestas unitazas. Pro angą bičiulis Johnas teiraujasi: „Ar užuodi lavoną?“.


Mergina aptinka ir „gyvybės ženklų“, pavyzdžiui, buteliuką vandens, kurį paliko ankstesnis gyventojas ar darbininkas.

Samantha pridūrė, kad tamsioje patalpoje, kurioje ji vykdo tiriamąją ekspediciją, labai šalta. Aptiko ir šiurpų avarinės būklės rūsį, pilną šiukšlių.


Akivaizdžiai pamačiusi pakankamai, Samantha grįžta į savo vonios kambarį. Vaizdo įrašo pabaigoje ji reziumuoja: „Ištrūkau sveika ir gyva, mano buto savininkas rytoj sulauks smagaus skambučio“.

Amerikietės įrašai sulaukė milijonų teigiamų reakcijų, vienas susižavėjęs komentatorius parašė: „Drąsiausia mano kada nors matyta moteris“. Kitas pridūrė: „Labai įtartina, ypač šiukšlių maišai ir vanduo“. Trečiasis parašė: „Man vis dar dėl jos neramu“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (80)