Pora, gyvenanti Ukrainos Charkovo mieste, ryžosi neeilinei patirčiai. Meilės dienos proga 28-erių Viktorija ir 33-ejų Aleksandras susirakino grandinėmis ir nuo to laiko nesiskiria. Pora vienas nuo kito neatsitraukia net jei reikia nueiti į tualetą.


Kaip teigia pati pora, šis jų iššūkis turėtų tęstis tris mėnesius ir patekti į Ukrainos rekordų knygą bei sustiprinti jųdviejų santykius. Visgi jiedu jau susidūrė su pirmomis problemomis, skelbia focus.ua.


Poros paviešintame vaizdo įraše matyti pirmieji nubrozdinimai, atsiradę po ilgalaikio rankų suvaržymo grandinėmis. Tiek vaikinas, tiek mergina skundžiasi skausmais, patinimais ar net atsiradusiais randais. Visgi šie nemalonūs pojūčiai nutraukti grandinių neprivertė.

„Juokai baigėsi“, – sakė Aleksandras. Pasak jo, ranka taip ištino, kad tarp riešo ir esamos grandinės neįmanoma įkišti net piršto.

Prieštaringai vertinamos poros sumanymas iki šiol stebimas socialiniuose tinkluose. Įsimylėjėliai net susikūrė bendrą instagramo profilį, pavadinimu „Mes susijungę – grandininė reakcija“.


Šis eksperimentas esą turėtų įrodyti jų jausmus vienas kitam. Nei Viktorija, nei Aleksandras juos jungiančios grandinės nusiimti negali, nes ji, jų pačių prašymu, buvo suvirinta ir papildomai sutvirtinta.

Dešinioji Aleksandro ranka buvo prirakinta prie kairiosios Viktorijos rankos. Ceremonijai pora specialiai atvyko į Kijevą, kur vasario 14-ąją jiedu prisiekė vienas kitam meilėje priešais „Vienybės“ skulptūrą. Susirakinimo eigą įsimylėjėliai nufilmavo, o kasdienybės akimirkomis jie iki šiol dalinasi internete.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (112)