Birminghame gyvenanti jauna pora, rodos, pačiame jausmų žydėjime, nusprendė gerokai apsiriboti savo aistrą. Iki šios dienos seksu jie užsiiminėjo vos tris kartus per trejus metus! Tokios praktikos jie nusprendė laikytis iki pat vestuvių.

„Žinau, kad daugeliui tai galėtų nuskambėti labai keistai. Bet mes turime savo „Valentino dienos sekso sutartį“ ir jos laikomės. Būtent faktas, kad tą dieną išlaisvinsime savo aistrą, mus jaudina ištisus metus ir neleidžia prarasti jaudulio.

Manau, kad tai labai gražus santykių gestas. Tai tik įrodo, kad mes turime stiprų tarpusavio ryšį, o ne tiesiog esame pametę galvą dėl aistros, seksualinių santykių. Gal vieniems tai skamba nesąmoningai, kitiems – kaip kokia atgyvena, tačiau mes su Jamesu turime visai kitus prioritetus, kaip išsaugoti santykius“, – kalbėjo Maria.

Susilaikyti nuo fizinio kontakto nori ir Jamesas, kuris tikina, kad jau nuo pirmojo pasimatymo su Maria žinojo, kad ji – ypatinga moteris, dėl kurios verta pasistengti.

Pora, kuri pasakoja, kad tokia jų praktika sustiprino jųdviejų emocinį ryšį, savo santuoką žada įteisinti vos tik baigsis karantino apribojimai.