Susituokusi pora iš JAV Kolorado valstijos Denverio miesto 31 metų Lo ir 32 metų Mike‘as Taylorai naują santykių formatą pasirinko po vienos nakties nuotykio su 31 metų Jess Woodstock. Tai, kas turėjo būti vienkartinė pramoga, 2018 metų birželį virto trijų asmenų meile, grįsta „giliu emociniu ryšiu“.

Galiausiai Lo nuo savo vyro pastojo ir gruodį visiems trims gimė dukra Aria Lyn. Laimingi amerikiečiai teigia, kad jų santykiai veikia kaip puikiai suteptas aparatas, naktimis jie pakaitomis keliasi maitinti mažylę Lo pienu ir keisti sauskelnių.

Lo teigia: „Vietoj dviejų porų rankų turėti tris – tikra palaima. Manau, kad, susilaukus atžalos, antrosios pusės ar pusių vaidmuo deramai neįvertinamas. Tiek Jess, tiek Mike‘as nuostabūs. Mes visi pakaitomis rūpinamės mažyle, kuris nors vienas visada gali ramiai miegoti atskirame kambaryje ir pailsėti“.


Nėštumo metu Lo ir Jess bandė sinchronizuoti savo ciklus valgydamos tą patį maistą ir kartu darydamos jogą – tai buvo bandymas paskatinti ir Jess gaminti pieną, kad ir ji galėtų maitinti mažylę. Nors Jess kol kas ir neturi pieno, pripažįsta, kad nėštumo metu jos kūnas bandė mėgdžioti Lo, ją taip pat kankino neįprasti maisto įgeidžiai.

Lo pasakoja: „Lauktis kartu su Jess su neįtikėtina patirtis. Norėjome tų pačių dalykų, jos krūtys taip pat ėmė keistis, jos padidėjo ir papilnėjo. Nėštumo metu labai stengėmės susinchronizuoti savo ciklus, valgėme daug raudonos mėsos, įvairių sėklų ir riešutų. Kol kas turiu daug pieno, jo užtenka, bet visi labai norėtume, kad pieno atsirastų ir pas Jess“.

Nėštumas buvo lengvas ir sklandus, pavyko išvengti ir rytinio pykinimo. Visą tą laiką laiminga trijulė manė, jog gims berniukas, tad, gimdymo rezultatas tapo tikru siurprizu.

„Visi manėme, kad gims berniukas. Pagal tai, ko norėjosi valgyti ir visus prietarus. Kai pribuvėja pranešė, kad gimė mergaitė, buvo šokas. Jess reakcija buvo nepakartojama, ji išsižiojo iš nuostabos ir rankomis užsidengė veidą. Visi trys esame tiesiog pakerėti mažylės. Negalėjome net sapnuoti tokio sklandaus nėštumo ir gimdymo“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (293)