Pirmą kartą 2000-aisiais parodytoje serijoje „Bart to the Future“ suaugusi Lisa Simpson vaizduojama kaip nauja Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) prezidentė, informuoja independent.co.uk.

Beje, ji irgi pakeičia Donaldą Trumpą ir teigia, kad jos administracija paveldėjo „nemažą biudžeto deficitą“.

Jeigu išpranašautas D. Trumpo tapimas prezidentu neatrodo pakankamai siurrealistiškai, serialo gerbėjai taip pat pastebėjo, kad Lisos prezidentinė apranga yra labai panaši į rūbus, kuriuos trečiadienį, sausio 20 d., įvykusios inauguracijos ceremonijos metu dėvėjo K. Harris.

Kai K. Harris buvo prisaikdinta naująja viceprezidente, moteris vilkėjo violetinės spalvos paltą ir buvo užsisegusi perlų vėrinį. „Simpsonų“ serijoje „Bart to the Future“ Lisa nupiešta apsivilkusi violetinį kostiumėlį ir taip pat pasipuošusi perlų karoliais.

„Taip, viskas, kas kada nors bus, jau parodyta „Simpsonuose“, – tviteryje šmaikštavo Philas Hagenas. – Bet šiuo atveju pataikyta tiesiai į dešimtuką.“

Kitus šis panašumas tiesiog pribloškė. „Metas iš naujo peržiūrėti „Simpsonus“ ir paieškoti užuominų apie vertybinių popierių biržas ir kriptovaliutas“, – parašė kitas socialinio tinklo naudotojas.

„Dabar jau galutinai įsitikinau, kad „Simpsonų“ kūrėjai yra keliautojai laiku“, – pridūrė dar vienas internautas.

„Simpsonai“ seniai traukiami per dantį už neva „išpranašautą“ ateitį. Seriale D. Trumpas tapo prezidentu beveik dviem dešimtmečiais anksčiau nei tikrovėje, be to, vienoje 1993 m. serijoje galima įžvelgti panašumų su pasaulį siaubiančia koronaviruso pandemija.

1996-aisiais transliuotoje serijoje antropomorfinė pataisa įsiveržia į Kapitolijų, o šio mėnesio pradžioje istorinį pastatą šturmavo D. Trumpo šalininkai.

Vakarykštė inauguracija buvo paženklinta dar viena kultinio serialo „pranašyste“. „Simpsonų“ gerbėjai nurodė, kad ceremonijoje dalyvavęs aktorius Tomas Hanksas anksčiau kreipėsi į amerikiečių tautą „krizės akimirką“ 2007 m. pasirodžiusiame „Simpsonų filme“ („The Simpsons Movie“).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)