Penkios krūtų didinimo operacijos, šešios nosies korekcijos operacijos bei nesibaigiančios botulino toksino ir užpildų injekcijos – tik pradžia, paaiškino moteris.

Australė paskaičiavo, kad plastinėms operacijoms ir kūno modifikacijoms išleido maždaug 200 tūkst. JAV dolerių. Nepaisant neigiamų komentarų, moteris „didžiuojasi“ rezultatu.

„Plastinė chirurgija tam tikra prasme mane įgalina. Manau, kad šiais laikais moterims labai svarbu gebėti išreikšti savo jausmus ir grožio suvokimą, – tvirtino nuomonės formuotoja. – Aš tai darau pasitelkdama plastinę chirurgiją ir jaučiuosi laiminga.“

Išsaugoti tokią išvaizdą – nepigus malonumas. Pas grožio specialistą T. Jayne lankosi „kartą per keletą mėnesių“ ir atlieka procedūras, už kurias gali tekti pakloti 2 000–5 000 JAV dolerių.

Moteris prisipažino, kad „tai yra gana brangus hobis“, kurį finansuoja rėmėjai ir šeimos nariai. Tiesa, ji suskubo pridurti: „Viską pasiekiau savo jėgomis, todėl pati sprendžiu, ką keisti. Plastinės operacijos leidžia man atrodyti nepriekaištingai ir įgalina kaip moterį.“

„Šiandien nepaprastai svarbu galėti tai daryti ir parodyti, kad esi stipri. Būtent dėl šios priežasties pasirinkau šį gyvenimo kelią. Plastinė chirurgija padeda išreikšti save“, – tęsė T. Jayne.

Nuomonės formuotoja taip pat sakė, kad žmonių reakcijos, su kuriomis susiduria kasdieniame gyvenime, yra nevienareikšmės, bet ji dėl to nesuka galvos. T. Jayne teigimu, patyčios ją lydi visą gyvenimą ir ji tiesiog išmoko nekreipti dėmesio į pašaipas.

„Patyčias paverčiau varomąja jėga, kad tapčiau sėkminga ir išnaudočiau savo potencialą. Tiesą sakant, pagiežingi komentarai man yra visiškai nereikšmingi. Neapykanta tik didina mano populiarumą.“

Regis, jos žodžiuose yra tiesos, nes 95 tūkst. sekėjų instagrame turinti australė sulaukė pasiūlymų iš tarptautinių televizijos tinklų.

„Žinomumas atvėrė daug galimybių, ypač užsienyje. Su manimi susisiekė nemažai populiarių televizijos laidų atstovų, – pareiškė T. Jayne. – Pasirašytų sutarčių sąlygos neleidžia atskleisti smulkmenų, todėl tik pasakysiu, kad apie mane dar išgirsite.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (257)