Lapkritį modelis iš Australijos Jessica Hart ir jos sužadėtinis, NASCAR lenktynininkas Jamesas Kirkhamas, susilaukė dukters, kurią pavadino Baby (angl. kūdikis, mažylis, mažutis). Tai visiškai nepatiko Jessicos draugei, mados influencerei Sashai Benz, auginančiai beveik trejų metų dukterį vardu Baybi. Influencerė apkaltino draugę ją nukopijavus.

Tūkstančiai socialinių tinklų vartotojų, neseniai sužinojusių, kad dvi mados ikonos susipyko dėl vaikų vardo, nevengė pašaipų ir tiesiog mėgavosi dėl menkniekio kilusiomis keistomis rietenomis.

Sasha yra Niujorke gyvenanti mados influencerė, Montoke esančių moteriškų drabužių parduotuvių „Wyld Blue“ ir „Wyld Black“ savininkė. Ji taip pat yra Montoko įžymybių mėgstamo viešbučio ir restorano „Surf Lodge“ kūrybos vadovė. Be to, moteris rašo tinklaraštį „All My Friends Are Models“.


2018-ųjų kovą ji su didžėjumi Oli Benzu susilaukė dukters, kurią pavadino Baybi Blue.

O štai 2020-ųjų lapkritį Sashos draugė Jessica susilaukė dukters, kurią taip pat pavadino Baby. Tiesa, jos vaiko vardo rašyba, skirtingai nei Sashos, įprasta.

„Pirmą kartą išgirdau šį vardą filme „Dirty Dancing“ („Purvini šokiai“). Visada galvojau, kad dukterį norėčiau pavadinti Baby“, – „People“ pasakojo Jessica. Minėtame filme Jennifer Grey suvaidintos merginos vardas iš tiesų yra Frances, o Baby yra tik jos pravardė.


„Aš iš pradžių dvejojau ir varžiausi papasakoti šią idėją Jamesui. Tačiau išrinkti vardo mums nepavyko. Galiausiai, likus turbūt mėnesiui iki jos gimimo, aš pasakiau, kad dukterį norėčiau pavadinti Baby. Jis atsakė: „Vajėzau, man labai patinka“. Nuo to laiko nedvejojau“, – pasakojo influencerė.

Tačiau apie vardą sužinojusiai Sashai šis pasirinkimas tikrai neatrodė geriausias.

„Sasha buvo nusiminusi, kad artima jos draugė nukopijavo „išskirtinį“ dukters vardą, ypač po to, kai ji pasiūlė įvairiausių kitų vaikų vardų variantų“, – „Sydney Morning Herald“ aiškino bendra moterų draugė.

Kaip pranešama, Sasha buvo „apstulbusi“, kai Jessica jai pasakė: „Dukterį mes pavadinsime Baby, tačiau nesijaudink – vardo rašyba skirsis“.


Bendra draugė pridūrė, kad jiedvi nesikalbėjo nuo to laiko, kai paaiškėjo mažylės vardas. Visgi Sasha „DailyMail“ neseniai sakė, kad draugei jau atleido.

„Žinoma, mudvi su Jess vis dar esame draugės. Išsiaiškinome viską prieš kelias savaites, aš džiaugiuosi, kad savo mergaitę ji pavadino patinkančiu vardu. Šis metas jai labai svarbus, noriu, kad ji mėgautųsi motinyste“, – tikino influencerė.

„Baybi dabar yra beveik treji, aš turiu dar du vaikus. Tad svarbiausia, kad visi jie augtų žinodami, jog yra kur kas svarbesnių dalykų, dėl kurių verta rūpintis. Tiek aš, tiek Jess dėl to sutinkame“, – pridūrė S. Benz.

Tiesa, Jessicai artimas šaltinis tvirtina, kad, pavadindama dukterį Baby, ji „nenukopijavo“ Sashos: „Šis vardas jos būsimų vaikų vardų sąraše buvo dar gerokai iki pažinties su Sasha“.

Tačiau net ir tikinami, kad susikivirčijusios draugės susitaikė, socialinių tinklų vartotojai nerimsta ir stebisi, jog jos apskritai susipyko dėl tokio dalyko. Jie taip pat stebėjosi, kad dvi moterys sugalvojo savo vaikus pavadinti Baby.

„Darwinai, čia yra reikalų“, – rašė vienas socialinių tinklų vartotojas. Kiti tvirtino, kad toks ginčas būdingas naujienoms, pasirodančioms satyriniame puslapyje „The Onion“.

„Žiūrėkite, štai koks variantas: abi jos pakeičia dukterų vardus, išsprendžia ginčą ir išlaisvina mergaites nuo kvailų vardų“, – rašė vienas komentatorius.

„Nedaug influencerių gyvenimo aspektų mane išties sukrečia, bet šį kartą tą padaryti pavyko“, – šaipėsi kitas.

Daugelis pabrėžė, kad vaiką pavadinti Baby (kūdikiu) yra žiauroka – juk mergaitei su tokiu vardu teks eiti į mokyklą, išgyventi paauglystę. Vėliau ji bus suaugusi moteris, eis į pasimatymus, ieškosis darbo, o jos vardas bus Baby.

„Liūdna, kad taip pasielgėte su savo dukterimis“, – nesiliovė komentatoriai.

Dar vienas komentatorius pareiškė, kad abi moterys yra „dideli vaikai, kuriems reikia suaugti“.

'“Mielieji, šioje istorijoje yra tiek daug nemalonių dalykų“, – pasigirdo dar viena nuomonė.

Suprantama, nebuvo išvengta juokelių, susijusių su filmu „Purvini šokiai“. Kai kurie komentatoriai šaipėsi, kad abi moterys savo dukteris turėjo pavadinti Frances.

Taip pat buvo lyginusių keistą vardo pasirinkimą su serialu „Jane the Virgin“, kurio veikėja savo kūdikį pavadino Baby.

„Rogelio de la Vega tikriausiai įsiuto“, – juokėsi komentatoriai.

Visgi daugiausia komentarų buvo su ikonėle, vartančia akis.

„Nejaugi šiemet nenorėjome siekti geresnių dalykų?“, – teiravosi vienas komentatorius.

„Nebenoriu gyventi šioje planetoje“, – atitarė kitas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)