Daugelį ypač sujaudino ilgus metus savo žmoną karštai tebemylinčio pensininko pareiškimas, esą 66-erių metų jo sutuoktinė atrodo daug puikiau nei devyniolikametė manekenė iš Izraelio, pernai tituluota gražiausia pasaulio moterimi.

Liaupsių žmonai Richardas Freemantle‘as nepagailėjo komentuodamas „LadBible“ pasirodžiusį straipsnį apie 19 metų modelio iš Izraelio Yael Shelbia‘os laimėjimą.

Vyras vis dėlto sutiko, kad Y. Shelbia – patraukli moteris, tačiau tikrai yra tokia, kuri be vargo ją nurungtų. Ta moteris – tai jo žmona Christine.

Vyruko iš Portsmuto (Anglija) pareiškimas – jo odė žmonos grožiui – pavergė begalės skaitytojų širdis.

Komentuodamas Y. Shelbia‘os išvaizdą jis parašė štai ką: „Ji patraukli, bet tikrai nėra tokia graži kaip mano žmona – 66-erių metų pensininkė.“

Netrukus „LadBible“ atkreipė dėmesį į du vaikus užauginusio vyro komentarą: „Nors 2021-ieji dar tik prasidėjo, matyt, jau žinome, ką reikia tituluoti metų vyru.“

Į socialinius tinklus „Facebook“ ir „Twitter“ įkeltas R. Freemantle‘o komentaras surinko neįtikėtiną skaičių įvertinimų „Patinka“ ir aibę palankių komentarų.

„O, kaip miela šitai pamatyti“, – pakomentavo viena internautė.

„Koks sveikas grožis“, – pridūrė kita.

„Na, jei vedi tau skirtą moterį, tai amžinai ją dievini“, – nurodė trečia.

„Neįtikėtinai miela! Ir kur gi rasti vyrą, kuris mylėtų taip, kaip šis kad myli savo žmoną?“ – retoriškai klausė ketvirta.

R. Freemantle‘o komentaras su nuoširdžiausiais linkėjimais pasiekė tūkstančius. Daugelis tvirtino, kad šitaip parašyti galėjo tik džentelmenas, tikras vyras ir malonus žmogus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (224)