„Youtube“ žvaigždė Jamie Nylandas, supratęs, kad gali išpirkti savo tėčio Richardo bankui įkeistus namus, nė nedvejojo ir žengė šį žingsnį.

Šią savaitę 24-erių Jamie iš Glosteršyro, esančio Anglijoje, pasidalino jautriu vaizdo įrašu, kuriame jis netikėtai nustebina savo tėtį, pranešdamas, kad jo namai nuo šiol priklauso visiškai jam ir tik jam. Džiugiomis naujienomis tinklaraštininkas pasidalijo ir savo „TikTok“ paskyroje.

Socialinių tinklų žvaigždė, turinti daugiau nei 2,3 mln. sekėjų ir „Youtube“ vaizdo įrašus ėmusi kurti dar prieš dešimtmetį, užėjo į savo tėčio miegamąjį ir jam į rankas mestelėjo namų raktus.

Jo tėtis kiek sutrikęs paklausė: „Kodėl tu man juos duodi?“

„Aš išmokėjau tavo skolą, – atsakė Jamie. – Aš ką tik paskambinau bankui ir sumokėjau kiekvieną centą, kuris tau buvo likęs.“

„Nuo šiol tau priklauso visas šis namas. Aš prisiekiu. Tu dirbai visą savo gyvenimą ir dabar tu iš tiesų gali išeiti į pensiją“, – tęsė sūnus.

Iš pradžių tėtis Richardas manė, kad tai tėra pokštas, kurį jo sūnus sumanė dar ir nufilmuoti, tad jis kurį laiką tiesiog kartojo žodelį „ne“.

Tačiau, supratus, kad Jamie nejuokauja, Richardas nesulaikė ašarų. Vyras tikino negalintis priimti tokios didelės sūnaus dovanos, tačiau videokūrėjas pabrėžė, kad nebėra kelio atgal.

„Tu esi geriausias sūnus pasaulyje“, – jautriai tarė tėtis ir pridūrė, kad viskas, kas priklauso jam, priklauso ir jo sūnui Jamie.

„Tai – testamente. Namas yra tavo – kas mano, tas tavo“, – paaiškino tėtis.

„Tu mane anksčiau laiko išleidai į pensiją, o aš tave aprūpinsiu gyvenimui“, – tęsė jis.

Jautrus vaizdo įrašas baigiasi tėčio ir sūnaus apsikabinimu. Fone pasirodo mielas užrašas: „Myliu tave, tėti“.

Netikėtas gestas sulaukė begalės internautų reakcijų, vaizdo įrašas peržiūrėtas daugiau nei 2 mln. kartų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)