Kaip rašo britų žiniasklaida, į Barbadosą atostogų su mylimuoju atvykusi Z. Holland sulaukė teigiamo koronaviruso testo, tačiau nesilaikė saviizoliacijos taisyklių ir, sužinojusi testo rezultatus, „British Airways“ lėktuvu ketino skristi namo. Pora buvo sulaikyta Barbadoso oro uoste, moteris netrukus stos prieš teismą.

Sulaikyta garsi britė buvo uždaryta į specialų viešbutį, tačiau atlikus pakartotinį testą ir sulaukus neigiamo atsakymo, ji buvo išleista į savo pasirinktą viešbutį. Pirmąjį kartą teigiamo testo rezultato sulaukė ji viena, jos mylimojo rezultatas buvo neigiamas. Vėliau teigiamas testas buvo patvirtintas ir mylimajam.

Praėjus kelioms dienoms Z. Holland išplatino ir viešą atsiprašymą už savo elgesį. Jis buvo skirtas vyriausybei ir Barbadoso gyventojams. Atsiprašydama ji tvirtino, kad įvyko visiškas nesusipratimas ir karantino taisykles ji pažeidė susipainiojusi, o ne specialiai.

Vietinė Barbadoso žiniasklaida rašė, kad oro uoste buvo sulaikyta britų pora, kuri sirgo koronavirusu ir pažeidė saviizoliacijos taisykles. Dėl tokio neatsakingo elgesio, į saviizoliaciją buvo išsiųsti ir su pora kontaktavę oro uosto, viešbučio darbuotojai. Nors pavardės nėra įvardijamos, britų žiniasklaida mano, kad tai būtent tas atvejis. Barbadoso vyriausybė didelį dėmesį skiria poilsiautojų saugumui ir griežtai baudžia nesilaikančius karantino taisyklių. Nuo pandemijos pradžios, Barbadose užregistruota vos keli šimtai susirgimų.

Barbadose už saviizoliacijos pažeidimus turistai sulaukia griežtų bausmių. Neseniai vienas turistų buvo nuteistas šešiems mėnesiams kalėjimo. Jo bausmė buvo švelnesnė, nes jis bandė trumpam išsmukti dėl alkoholinių gėrimų.

Tai – ne pirmas kartas, kai moteris įsivelia į skandalingas situacijas. Tais pačiais metais, kai laimėjo gražuolių konkursą, Zara Holland dalyvavo ir bene populiariausiame britų realybės šou „Love Island“. Dėl to, kad filmuodamasi šou ji užsiiminėjo seksu, netrukus gražuolės titulas iš jos buvo atimtas.