Gražinimosi įgūdžiais socialiniame tinkle „Instagram“ besipuikuojanti pilietė, vardu Anastasija Fokina, pritraukė nemažai sekėjų, rašo dailystar.co.uk.

Dabar ji kaltinama apie kvalifikaciją bylojančių dokumentų klastojimu ir išvaizdą darkančių procedūrų atlikimu.

Viena klientė skundėsi, kad, A. Fokinai pakoregavus kontūrus, jos lūpos atrodo tiesiog pasibaisėtinai.

Problemų kelia ne tik subjaurotas vaizdas: ant apatinės lūpos juntami gumbai, kai kurios vietos kraujuoja. Tokie kaltės įrodymai paminėti artėjančio teismo dokumentuose.


Apsišaukėlės auka tapusi moteris, kurios tapatybė neviešinama, išsiaiškino, kad grožio meistrės dokumentai – padirbti ir kad ji neturi jokio medicininio išsilavinimo – tėra apmokyta daryti lūpų ir nosies operacijas, taip pat atlikti kaklo ir smakro koregavimo procedūras.

Užsiimdama neteisėta praktika daugiau nei trisdešimt metų turinti A. Fokina naudojosi Anastasijos Bojarskajos pseudonimu. Dabar jos laukia teismo nuosprendis už tai, kad teikė medicinines paslaugas neturėdama atitinkamos kvalifikacijos ir taip sukėlė grėsmę bei padarė žalą žmonių sveikatai.

Jei teismas pripažins A. Fokinai metamus kaltinimus, jai bus skirta iki trejų metų laisvės atėmimo bausmė.


Kalbant apie kitų klienčių skundus, verta paminėti pastabas dėl nehigieniškų sąlygų patalpose, kuriose A. Fokina darbavosi. Procedūras ji atlikinėjo ne kur kitur, o nuosavame bute Kemerovo mieste, Rusijoje.

A. Fokinos „Instagram“ paskyrą stebi 86,5 tūkst. sekėjų. Į ją moteris vieną po kitos kelia pasidarytų plastinių operacijų rezultatą demonstruojančius vaizdus.

Keletas klienčių užsiminė, kad nusiskundimų buvo pateikusios ir anksčiau, tačiau teisėsaugos struktūros į juos nereagavo, kadangi A. Fokina – buvusi pareigūnė.

„Ji „padailino“ mano lūpas, tačiau turėjau įsišvirkšti specialių baltymų, kad dingtų jos darbo pėdsakai“, – kalbėjo buvusi klientė, vardu Andžela.


„Ji – buvusi policininkė. Nusiskundimų buvo ne vienas, tačiau lig šiolei niekas nieko nedarė“, – pridūrė ji.

A. Fokina yra ištekėjus dviejų vaikų motina, kelianti vaizdo įrašus ir į platformą „TikTok“. Čia ji labiausiai demonstruoja savo lūpas ir plaukus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)