13 milijonų sekėjų instagrame turinti Joselyn beveik visada fotografuodavosi vien su apatiniais – dėl atvirų nuotraukų moteris sulaukė stulbinančios sėkmės. Plastinės chirurgijos dėka jos kūno formos buvo įspūdingos, praneša starhit.ru.

Mergina gruodžio 13 dieną išvyko į Kolumbiją, kur jai turėjo būti atlikta sėdmenų operacija. Tuo tarpu paskutinį įrašą Joselyn socialiniuose tinkluose paskelbė gruodžio 7 dieną. Paaiškėjo, jog po sėdmenų didinimo operacijos mergina mirė.


Apie mirtį pranešė tinklaraštininkė Lyra Mercer. Tuo tarpu Jocelyn šeima mirties fakto nepatvirtino. Užsienio žiniasklaidoje jau pasirodė pranešimai, kad su mergina jau buvo atsisveikinta Kalifornijoje, kur ji pastaruoju metu gyveno.

Spaudoje Jocelyn ne kartą buvo pavadinta Meksikos Kim Kardashian. Prieš pradėdama veiklą instagrame, mergina dirbo fitneso trenere. Ji savo formas tobulino ne tik plastikos chirurgų pagalba, bet ir aktyviai sportuodama.


Mergina kilusi iš meksikiečių emigrantų šeimos. Populiari ji tapo dar 2015-iais, kuomet pasirodė garsaus amerikiečių atlikėjo vaizdo klipe. 29-erių Jocelyn jau buvo atlikta ne viena plastinė operacija.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (191)