Leesh Cunningham iš Naujojo Pietų Velso socialinėje žiniasklaidoje pasidalijo dviejų dalių vaizdo įrašu, kuriame bando laimę populiarioje vietos parduotuvėje ieškodama antrosios pusės.

Linksmuose įrašuose matoma, kaip mergina klaidžioja tarp parduotuvės lentynų ir netgi pasiteirauja darbuotojos, ar prekyboje dar yra likusių vyrų.

Leesh Cunningham

„Spjoviau į tinderį ir pažintis internete, nusprendžiau griebtis labiau tradicinio metodo. Atėjau ieškoti vyro į „Bunnings“, – teigia australė. Bergždžiai pasiblaškiusi po parduotuvę, moteris nusprendė, kad „paprasčiausiai pasirinko netinkamą dienos metą“.

L. Cunningham į parduotuvę sugrįžo po kelių dienų, šį kartą ji su savimi turėjo skrajučių su savo telefono numeriu. Prisėdusi ant klozeto parduotuvės santechnikos skyriaus ekspozicijoje, ji bandė susipažinti su kokiu santechniku. Kadangi tokia strategija nepasiteisino, pagalbos kreipėsi į salės darbuotoją.

„Ieškau vyro, girdėjau, kad turite tokių“, – mandagiai pardavėjos pasiteiravo mergina.

„Perka kaip karštas bandeles. Jeigu turėtume, tai juos rastumėte pačiame gale po kaire“, – išmonės nestokojo pardavėja. Tada L. Cunningham nufilmavo savo skubėjimą į nurodytą vietą ir didžiulį nusivylimą nieko neradus.

Linksmi vaizdo įrašai surinko daugiau nei 180 tūkst. peržiūrų, o moterys jai negailėjo patarimų, kaip susirasti antrąją pusę.

Leesh Cunningham / Foto: TikTok

„Nueiki ten tarp šeštos ir aštuntos ryto ar tarp penktos ir devintos vakaro, nes tuo metu ten apsipirkinėja prekybos srityje dirbantys vyrai“, – patarė viena.

„Mes su draugėmis nuvažiavome prie „Bunnings“, atsidarėme automobilio variklio dangtį ir tiesiog neva nesuprasdamos žiūrėjome, kas po juo... Galite nedėkoti“, – patarimu, kaip atkreipti vyrų dėmesį, pasidalino kita australė.

„Tik nepasiduok, mano vyras iš ten, visai neblogas“, – drąsino kita.

„Būk ten rytais arba vakarais“, – savo patirtimi dalinosi dar viena komentatorė.

„Geriausi susirenka rytais. Būtent ten tada sutikau savo partnerį“, – savo istorija dalinosi viena laimingoji.

„Eik ne į „Bunnings“, o į „Mitre 10“, – paprotino dar viena žinovė.

Panašu, kad australės pastangos nenuėjo veltui – keli potencialūs kandidatai prašė perspėti, į kurią parduotuvę ji keliaus toliau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)