Itin keistą ir nejaukų mažojo Michaelo susidūrimą su Kalėdų Seneliu užfiksavo jo mama Sabella. Jai vidury „Harlem Irving Plaza“ prekybos centro teko raminti verkiantį berniuką, rašo toofab.com.

Situacija ir taip buvo sudėtinga: berniukui su Kalėdų Seneliu bendrauti teko dėvint kaukę ir sėdint prie plataus stalo.

Paklaustas, ką per Kalėdas norėtų gauti dovanų, besinervinantis vaikas galiausiai išspaudė norintis šautuvo. Tačiau tiesmukas Kalėdų Senelis iš karto šį norą atmetė.
„Ne, jokių ginklų“, – pamokslaujančiu tonu tarė Kalėdų Senelis.
„Jis norėtų žaislinio „Nerf“ šautuvo“, – patikslino berniuko mama, pabrėždama, kad mažametis tikrai neprašo tikro šautuvo.

„Ne, negalima netgi ir „Nerf“ šautuvo. Ne, – subarė Kalėdų Senelis. – Jeigu tėtis nori tau jį nupirkti, viskas gerai, bet aš tau šautuvo atnešti negaliu. Kokios kitos dovanos norėtumei? Yra gausybė kitokių žaislų: LEGO kaladėlės, dviračiai, žaisliniai sunkvežimiai ir automobiliai. Na, ką manai? Kaip tau atrodo?“

Tačiau iš Kalėdų Senelio išgirdęs tokį atsakymą, nusiminęs berniukas apsipylė ašaromis.

„Vis tiek gausi tą šautuvą“, – tyliai patikino jį mama, piktai nužvelgdama Kalėdų Senelį.

„Mano mažajam nepasisekė. Šiemet Michaelas pirmą sykį taip džiūgavo, kad susitiks su Kalėdų Seneliu“, – vėliau feisbuke rašė berniuko mama.

„Susitikimas turėjo būti kupinas magijos, tačiau galiausiai man teko stebėti, kaip mano brangusis berniukas paplūsta ašaromis, nes Kalėdų Senelis dėl savo asmeninių įsitikinimų šiurkščiai atmetė jo prašymą“, – tęsė moteris.

Ji pasakojo, kad teko greitai suktis ir sugalvoti savo vaikui paaiškinimą. Mama jam pasakė, jog prekybos centre sutiktas Kalėdų Senelis nebuvo tikrasis, o tik jo padėjėjas.

„Tenorėjau paguosti ir nuraminti savo vaiką ir kuo greičiau jį iš ten ištempti, numanydama, kad Kalėdų Senelis gali viską tik dar labiau apsunkinti. Tikrojo Kalėdų Senelio elfai mano sūnui jau gabena žaislinį „Nerf“ šautuvą“, – pridūrė moteris.

Daugybė tėvų feisbuke emocingai sureagavo į Michaelo mamos įkeltą vaizdo įrašą ir koneveikė Kalėdų Senelį, kad ėmė pamokslauti niekuo dėtam vaikui.

„Kalėdų Senelis neturėtų dėstyti savo politinių pažiūrų, o šįkart, panašu, būtent taip ir nutiko. Viliuosi, kad visą likusį gyvenimą šio Kalėdų Senelio elfai kakos jam į batus“, – apibendrino vienas komentatorius.

Atsirado daugybė žmonių, norinčių Michaelui Kalėdoms padovanoti žaislinį „Nerf“ šautuvą. Jo mama visiems padėkojo už palaikymą ir gražius ketinimus, taip pat už tai, kad pavyko atkurti „šiek tiek stebuklo, kurį pagrobė tas siaubingas Kalėdų Senelis“.

Tačiau ji patikino, kad kalėdiniai sūnaus norai jau pildomi su kaupu, todėl siūlančius pradžiuginti jos sūnų dovana paragino nusiųsti žaislų tiems vaikams, kuriems jų išties trūksta.

„Bandome šį nesėkmingą nutikimą paversti kažkuo pozityviu ir skleisti džiugesį tiems vaikams, kuriems to tikrai reikia“, – rašė Michaelo tėvai, pridurdami, kad dabar prekybos centras organizuoja „Nerf“ žaislinių ginklų labdaros kampaniją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)