Iliuzionisto asistentas – žinomas humoro meistras

Anot magijos meistro, kiekvieną kartą pasirodant renginyje beveik visi svečiai spėlioja, kaip jis atlieka vienokį ar kitokį triuką. Vieni teigia, kad tai tik apgavystė ar psichologinis triukas. Kiti – jog rankų miklumas.

Pirmasis, su kuriuo savo patirtimi dalinosi J. Malinauskas buvo „Humoro klubo“ komikas Paulius Ambrazevičius.

„Esame geri bičiuliai jau kurį laiką. Mane žavi iliuzijos meno galia – ji nustebina taip, kaip jokia kita meno rūšis. Tad sutikau būti nuotolinių mokymų asistentu, kad galėtumėm kuo geriau visiems entuziastams perteikti Justino žinias“, – šypsosi P. Ambrazevičius.

Per trumpą laiką

Iliuzionistas sukūrė magijos dėžutę „Aš ne burtininkas, bet“, kurią gali įsigyti kiekvienas norintis. Dėžutę sudaro ne tik visi reikiami rekvizitai, bet ir kodas, su kuriuo bus galima prisijungti prie tinklalapio neburtininkams.lt ir mokytis iliuzijos meno pagal 3 valandų trukmės nuotolinius mokymus.

„Dėžutė skirta paaugliams arba suaugusiems. Šių mokymų pagalba galima išmokti 8 vidutinio sunkumo triukus, kuriais galėsite nustebinti artimuosius. O keli iš jų – bus pritaikomi ir šių dienų realijoms – tad juos galėsite atlikti ir per ekraną“, – pasakoja pašnekovas.

Ne gana to – visi, kurie įsigis šiuos triukus turės galimybę pakliūti į specialią feisbuke sukurtą grupę, kurioje bus galima konsultuotis su pačiu J. Malinausku.

Išmokys skaityti mintis

Beveik visi turime giminaitį, kuris moka parodyti triuką su skaičiavimo mašinėle ar atspėti, kokią kortą ištraukėme. Vis tik profesionalus iliuzionistas iškart atkerta skeptikams – jog jo rodomi triukai kur kas sudėtingesni ir labiau efektingi, o kas svarbiausia – asmeniški: „Yra technikų, kurių pagalba galima atspėti žmogaus mėgstamiausią patiekalą, svajonių šalį ar jo visų laikų geriausia filmą. Tai ne tik technika, bet ir psichologinės manipuliacijos, kurios pravers ir norint nustebinti draugus, ir, pavyzdžiui, darbe ar tiesiog bendraujant su žmonėmis.“

Taip pat iliuzionistas pasakos, kaip atlikti triukus ir nesuklysti – o ką daryti, jei triuko baigtis ne tokia, kokios tikėjotės.

Patirtis ar daiktas?

Kad šios Kalėdos bus kitokios – girdime nuolat. Kitokios jos bus ne tik dėl ribotų susitikimų su artimaisiais ar atšauktų viešų renginių, bet ir dovanų. Šiemet norint pradžiuginti artimuosius bus sunku – telieka daiktai, nes padovanoti SPA pramogas ar bilietus į teatrą – neįmanoma.

„Visada ir pats mėgau labiau dovanoti įspūdžius, o ne daiktus. Todėl šiemet, siaučiant pasaulinei pandemijai, visai puiki dovanos idėja gali tapti surengti savo paties iliuzijos pasirodymą šeimai, o gal magijos dėžute „Aš ne burtininkas, bet“ pradžiuginti smalsų paauglį, kuris netikėtai atras sau mėgiamą veiklą. Kas žino, gal ateityje jis taps toks pats puikus iliuzionistas kaip aš“, – juokiasi pašnekovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)