Ketvirčiui milijono savo „Instagram“ paskyros sekėjų jis pareiškė, kad nuotrauka, kuriai pozavo būsimų mamyčių apsupty, nėra nei pokštas, nei montažas.

„Tiesiog mėgaujamės gyvenimu“, – parašė jis.

Visas moteris Pretty Mike‘as pristatė kaip būsimas šešių jo kūdikių motinas. Vakarėlių liūto reputaciją pelnęs pleibojus nusifilmavo paliečiantis kiekvienos moters pilvą, rašo „Daily Mail“.

Kaip buvo skelbusi Nigerijos žiniasklaida, 2017-aisiais šis prieštaringai vertinamas asmuo (tikrasis jo vardas – Mike‘as Eze-Nwalie Nwogu) buvo suimtas už tai, kad į vestuves, taip pat kaip svečias, atvyko su keliomis grandinėmis apkarstytomis ir už pavadėlių vedinomis moterimis.

Po šio incidento Pretty Mike‘as turėjo pasirašyti pasižadėjimą niekada nesegti merginoms pavadėlių ir nedemonstruoti žeminančio elgesio tiek merginų, tiek vaikinų atžvilgiu.

Minėtina, kad šitas vyras niekad nė nemėgino slėpti, kad turi keletą merginų. Pernai rugsėjį jis paviešino nuotrauką, kurioje stovi su penkiomis vestuvinėmis sukniomis vilkinčiomis moterimis, ir prisipažino, kad svajoja vesti dvi buvusias ir tris dabartines savo širdies drauges.

„Visi turime svajonių ir visi fantazuojame“, – it teisindamasis parašė jis.

Pastarąją Pretty Mike‘o „išdaigą“ kai kurie skeptikai linkę vadinti ankstesniems veiksmams prilygstančia beprotybe.

„Tai viena iš priežasčių, dėl kurių per mano vestuves turėtų dežuruoti kariškiai. Man reikšmingą dieną tu negali ateiti ir išsidirbinėti siekdamas dėmesio“, – pažėrė kritikos vienas asmuo.

Pretty Mike‘as yra Lagose – didžiausiame Nigerijos mieste – esančio naktinio klubo savininkas.
Su šešiomis nėščiosiomis jis atvyko į aktoriaus bei komiko Williamso Uchembos ir jo bičiulės Brunellos Oscar vestuves.

W. Uchemba yra Nolivudo (Nigerijos kino pramonė) žvaigždė. Jos vestuvėse viešėjo ne viena šalies įžymybė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)