Laidos „This Morning“ vedėjai plyšo iš juoko, kai Iris itin detaliai papasakojo apie pirmąją naktį su mylimuoju, kai prireikė visos „tūbelės lubrikanto“.

Spėjama, kad pora, kuri susipažino per feisbuką, susituokė Mohamedo gimtajame Egipte.

Kaip skelbia Saudo Arabijos dienraštis „Al Watan“, Mohamedo šeima iš pradžių prieštaravo jo santuokai, tačiau, pamatę, koks jis laimingas su Iris, nusileido.

Mohamedas leidiniui paaiškino, kad mylimąją vedė pagal islamo tradicijas, o Iris priėmė būtent šį tikėjimą.

„Kalbėjausi su ja apie islamą. Ji žinojo, koks mano tikėjimas, pasakojau jai apie tai. Ji dabar pati musulmonė, nes kalbėjomės apie islamą. Man nereikia nei pilietybės, nei pinigų. Man gerai ir taip, turiu darbą, dėkoju Dievui už viską, ką turiu“, – publikacijai kalbėjo suvirinimo kokybės ekspertu dirbantis egiptietis. Mohamedas pridūrė, kad „jaučiasi labai gerai sukūręs šeimą“, o Iris jam svarbiausia gyvenime.

Iris išpopuliarėjo metų pradžioje viešai prakalbusi apie meilę Mohamedui. To jai teko imtis jos šeimai įtarus, kad jaunas išvaizdus vyras su ja vien dėl pinigų. Garbaus amžiaus moteris pareiškė, kad per „pirmąją naktį su mylimuoju pasijuto kaip nekalta mergelė“. Paklausta, koks buvo pirmasis susitikimas su Mohamedu, Iris atsakė, kad „audringas“.

„Prie manęs nė vienas vyras nesilietė 35 metus, pasijutau kaip nekalta mergelė. Išnaudojome visą tūbelę lubrikanto. Kitą dieną vos paėjau, tarsi būčiau jodinėjusi“, – kalbėjo moteris.

Iris kartu su Mohamedu į laidą sugrįžo rugsėjį, kur jis pareiškė: „Mane labai piktina pareiškimai, kad esu berniukas-žaisliukas. Aš vyras, o ne berniukas. Čia ne žaidimas, prašau manęs taip nevadinti“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (165)