Ji drąsiai eksperimentuoja ir su savimi: ne tik turi begalę tatuiruočių bei auskarų, bet ir puikuojasi ganėtinai šokiruojančiomis modifikacijomis, rašoma portale dailystar.co.uk.

Pirmąjį auskarą moteris įsivėrė, kai buvo 16-os, o po penkerių metų ryžosi tatuiruotei.

Dabar Moterimi-demone save vadinanti modifikacijų entuziastė nuosavą kūną ir veidą puošiančias tatuiruotes skaičiuoja dešimtimis.

Troškimas atrodyti kuo originaliau privedė prie sprendimo perpus pasidalyti liežuvį, taigi, dabar C. Prado liežuvis – tarsi driežo.

„Tatuiruotės man patiko nuo pat jaunumės“, – aiškina moteris kalbėdama apie ją apėmusią maniją.

„Troškimas modifikuoti kūną prilygo meilei iš pirmo žvilgsnio. Vos išvydusi tokių procedūrų rezultatus ir pradėjusi domėtis įvairiomis galimybėmis, pajutau netramdomą jaudulį“, – pridūrė ji.

„Iš karto supratau, kad ši veikla turi tapti mano profesija. Labiausiai man patinkančios tatuiruotės yra ant veido. Didžiausią skausmą sukėlusi modifikacija – tai liežuvio padalijimas, o skausmingiausia tatuiruotė – vienos iš akių kontūras“, – prisipažino C. Prado.

Visiškai neseniai moteris raudonai išsitatuiravo akių obuolius.

Štai, kaip C. Prado atrodė anksčiau:

Carol Prado

Minėtina, kad prieš tai jie buvo geltonos spalvos. Stebėtina, tačiau C. Prado teigia, kad pastaroji procedūra praėjo beveik be skausmo.

„Akių spalvą pasikeičiau todėl, kad raudona man tinka labiau nei geltona. Šiaip akis tatuiravausi du kartus: iš pradžių geltonai, o tada – raudonai. Jokio skausmo nejaučiau“, – tikina moteris.

Į unikalią C. Prado išvaizdą žmonės reaguoja skirtingai, bet aplinkinių nuomonė jai nesvarbi.

„Mano bičiuliui ir artimiesiems mano išvaizda priimtina, o šitai ir yra svarbiausia, – sako ji. – Kai kurie žmonės teigia, kad dėl tatuiruočių nebeatrodau patraukli. Nuolatos sulaukiu nepalankių komentarų, bet jų nepaisau, nes puikiai žinau, kaip noriu atrodyti.“

C. Prado jokiu būdu nėra vienintelis žmogus, pametęs galvą dėl ekstremalių išvaizdos pokyčių.

Pavyzdžiui, vienas modifikacijų entuziastas nutarė tapti panašus į ateivį, todėl ryžosi nosies šalinimo operacijai. Šis žmogus – 32-ejų metų Anthony Loffredo. Jam atlikta operacija vadinama rinotomija. Dabar A. Loffredo veide vietoj nosies žiojėja skylės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)