Miela moters reakcija į gautą darbą, kuria pasidalijo naujoji jos vadovė, sudomino daugybę socialinių tinklų vartotojų. Vaizdo kamerų šalia „The Spot Sports Bar and Grill“ Jungtinėse Valstijose, Džordžijoje, užfiksuotame įraše matyti, kaip sėkmingai darbo atranką įveikusi moteris eina per automobilių stovėjimo aikštelę ir staiga stabteli tuščioje automobiliui skirtoje vietoje.

Tada moteris apsižvalgo, panašu, norėdama įsitikinti, kad yra viena, ir puola trypčioti nuostabų pergalės šokį. Po to ji susitvardo ir ramiai nueina.


Kaip rašo mirror.co.uk, vaizdo įrašu „Instagram“ pasidalijo Dakara Spence, prie jo pridėjusi tokį prierašą: „Aš ką tik pasamdžiau šią merginą – štai kaip ji sureagavo“. Įrašas surinko milijonus peržiūrų, juo buvo pasidalinta socialiniame tinkle „TikTok“.

Didžiulę vaizdo įrašo sėkmę netrukus pastebėjo ir „Instagram“ Kalaxxyy_ pasivadinusi pati jame užfiksuota moteris. Ji pakomentavo: „Kaip juokinga! Turėjau tą padaryti – maniau, kad niekas nematė! Pasirodo, klydau. Bet ačiū!“

Savo pačios paskelbtame vaizdo įraše moteris vadovę D. Spence vadina „palaima“ ir sako: „Taip džiaugiausi. Nežinojau, kad kažkas gali pamatyti. Aš trepsiu tuos paikus šokius tikriausiai visur ir kasdien. Nežinojau, kad mane pričiups, viską įrašys ar panašiai“.

„Aš taip džiaugiuosi ir esu nepaprastai dėkinga už galimybę, kurią ji man suteikė. Šįryt ji man paskambino ir pasakė: „Mačiau, kaip vakar šokai. Vajė, tas įrašas paplis visur, tu atsidūrei „TikTok“ ir turi 20 milijonų peržiūrų“. Aš nepatikėjau ir pamaniau, kad ji meluoja“, – tęsė laimingoji darbuotoja.

Vaizdo įrašas susilaukė tūkstančių komentarų. Žmonės vadovei sakė, kad naujoji jos pavaldinė taps „geriausia darbuotoja“.

Vienas komentatorius aiškino: „Nepasigailėsite, kad ją nusamdėte. Ji myli savo darbą ir dirbs iš visų jėgų, pamatysite“.

„Ačiū, kad suteikėte jai galimybę ir ją pradžiuginote“, – rašė kitas komentatorius.

„Oho, man regis, čia profesionalus pasirodymas“, – rašoma dar viename komentare.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)