Jeigu kas nors mano, kad kalbėti apie mašinas ir geriausias jų savybes yra išskirtinai vyrų reikalas, tai labai klysta, nes „Supercars Dolls“ duetas – Gabriella ir Viktorija gali nepertraukiamai pasakoti apie „Rolls Royce“, „Lamborghini“, „Mercedes“, „Ferrari“ ar kitus prabangius automobilius.

Tautiečiams jų pristatymus rengiančios lietuvaitės neapsiriboja garsiais pavadinimais ar išvaizdos apibūdinimu – merginos turi galimybę šiuos automobilius išbandyti, jos publikai atskleidžia techninius duomenis, pardavimo ir nuomos kainas, kitas įdomybes.

„Norėjome, kad lietuviai turėtų išskirtinai savo kanalą, kuriame būtų galima pamatyti glaustą, bet išsamų tokių automobilių pristatymą“, – pasakojo idėjos sumanytoja lietuvė, viešumoje geriau žinoma kaip modelis ir aktorė Gabriella Melrose arba „Supercar Barbie“.

Moteris prisipažino, kad yra tiesiog pakvaišusi dėl prabangių galingų automobilių, todėl šio užsiėmimo nelaiko darbu – tai greičiau malonumas.

Daugybę superautomobilių kategorijai priskiriamų mašinų iki šiol išbandžiusi Gabriella Melrose turi ir savo favoritą.

„Dievinu „Lamborghini“, vien nuo jo variklio gausmo apima gera emocija. Žinoma, jis man patinka ne tik dėl to. Tai tikrai puikus automobilis“, – sakė Londone gyvenanti Gabriella Melrose.

Apie jos potraukį superautomobiliams byloja ne tik „Supercars Dolls“ pristatymai, bet ir asmeninė „Instagram“ paskyra, kurioje netrūksta vaizdų su mašinomis, kurios prieinamos ne kiekvienam. Tačiau dar labiau nei technika, Gabriellą sužavėjo šioje veikloje sutikti žmonės.

„Šios veiklos nutariau imtis po to, kai dirbau verslo plėtros vadove prabangių automobilių nuomos klube, kurio nariais buvo pasiturintys ir daug gyvenime pasiekę žmonės.

Sutinku, kad šie automobiliai prieinami ne kiekvienam – už dieną, praleistą prie „Lamborghini“ vairo gali tekti pakloti net iki 2000 svarų.

Man labai patiko su tais žmonėmis bendrauti – pritariu patarlei, kad su kuo sutapsi, su tuo ir pats tapsi. Šioje veikloje prasiplėtė mano akiratis, pasikeitė požiūris, praturtinau savo žinias, išsikėliau tikslus, pati ėmiausi savo verslo.

Mane supo ne tik puikūs žmonės, bet ir jų skleidžiama gera energija“, – pasakojo Gabriella Melrose.

„Supercar Dolls“ savo gerbėjams žada pristatyti po naują superautomobilį kiekvieną savaitę, tačiau lietuvaitės tuo neapsiriboja ir ateityje planuoja debiutuoti muzikos pasaulyje.

„Tai bus repo gabalas“, – paslaptingą užuominą pranešė Gabriella Melrose.