Žinių tarnyboje dirbanti Victoria Price savo neįtikėtina istorija pasidalino „Twitter“ tinkle. Reporterė sako esanti dėkinga savo ištikimai gerbėjai už išsaugotą gyvybę, kadangi jos dėmesį patraukė keistas gumbelis kaklo srityje.

„Jaučiuosi be galo dėkinga“, – skelbė V. Price.


Moteris pasakojo, kad kartu su kolegomis pastaruosius mėnesius uoliai dirbo, padengdama su koronavirusu susijusius įvykius ir mažai rūpinosi savo sveikata. Būtent dėl to Victoria nustebo sulaukusi netikėtos žiūrovės žinutės.

„Praėjusį mėnesį elektroniniu paštu man parašė žiūrovė, – pasakojo V. Price. – Ji pastebėjo gumbą mano kakle. Moteris teigė, kad jis jai primena tokį, kokį ji turėjo pati. Jai buvo vėžys.“


Po tokio laiško reporterė skubiai kreipėsi į medikus – jai nustatytas skydliaukės vėžys. Netrukus V. Price buvo atlikta operacija, kurios metu pašalintas piktybinis navikas.

„Daktaras sakė, kad jis yra linkęs plisti, tačiau nestipriai. Tikimės, kad tai bus pirmoji ir paskutinė tokia procedūra“, – teigė pacientė, pridurdama, kad chemoterapija jai kol kas nėra būtina.


„Jei nebūčiau gavusi to laiško, aš tikrai nebūčiau paskambinusi savo gydytojui. O vėžys būtų plitęs toliau. Tai baisu, tačiau tuo pačiu ir ramina, – neslėpė televizijos reporterė. – Aš amžinai būsiu dėkinga moteriai, kuri man, visiškai nepažįstamajai, parašė.“

„Pasaulis dabar yra sudėtingoje padėtyje, nepamirškite rūpintis savimi. Rūpinkimės vieni kitais“, – pridūrė V. Price.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)