Pora greitai susilauks kūdikio, o visai neseniai jie oficialiai įregistravo savo santykius, skelbia starhit.ru.

Apie tai socialiniuose tinklalapiuose paskelbė pati Marina – ji pasidalino keliomis nuotraukomis ir reportažais iš civilinės metrikacijos biuro. Ceremonijoje dalyvavo jaunavedžiai ir jaunojo mama, su kuria Marina puikiai sutaria. Vakare jaunieji surengė šventę viename restorane.


Sutuoktuvių išvakarėse Marinai atliko ultragarso tyrimą, pora pamatė, kaip auga jų kūdikis.

M. Balmaševa papasakojo, kad būsimam kūdikiui – 11–12 savaičių, ir jai atrodo, kad gims berniukas.

„Nieko nejaučiu, tik pilvas yra. Po tyrimo ultragarsu atrodo, kad filmuką pažiūrėjau, susigraudinau, pasidžiaugiau ir tiek. Lyg visa tai vyko ne su manimi. Visiškai nerealu“, – pasakojo moteris.


Primename, kad 35 m. M. Balmiševa dar prieš kelis mėnesius su pasididžiavimu pasakojo apie mylimą vyrą, su kuriuo išgyveno 13 metų. Pernai 45 m. Aleksejus Šavyrinas pastebėjo, kad žmona flirtuoja su jo sūnumi, o vėliau užtiko juos lovoje.

„Jie nesigėdijo mylėtis, kai aš būdavau namuose. Man atrodo, Marina jį suviliojo, Vova tam niekada nebūtų ryžęsis. Pirmą žingsnį visada žengia ji. Aš ją mylėjau, tinkamai su ja elgiausi. Jei kelio nebūtų pastojęs mano sūnus, būčiau dėl jos kovojęs“, – sakė buvęs moters sutuoktinis.


Abipusė simpatija peraugo į meilę ir greitai M. Balmaševa apsigyveno su posūniu, o paskui pranešė, kad laukiasi nuo jo kūdikio.

„Pabodo slėpti. Žinau, kad praėjo nedaug laiko, bet noriu, kad žinotumėte. Šiame pasaulyje viskas įmanoma. Mums – keturios savaitės“, – pranešė tinklaraštininkė.


Marina pasakojo, kad medikai jai buvo diagnozavę nevaisingumą, bet ji vis tiek 13 metų bandė pastoti. Vienu metu jie su vyru nusprendė įsivaikinti vaikų namų augintinį, paskui – dar kelis, taip pat ir dukterį Dašą, kuriai diagnozavo Dauno sindromą.

Po skyrybų moteris išvažiavo gyventi į kitą miestą ir pasiėmė su savimi vaikus. Bet greitai iš jos atėmė teisę auginti įvaikintus vaikus. Dabar ji gali juos lankyti, tik jai draudžiama juos fotografuoti ir pasiimti su savimi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (232)