Nors beveik tris dešimtmečius „Kinder“ naudojosi vokiečių tautybės berniuko Gunterio Euringerio veidu, 2005-aisiais tas vaikas buvo pakeistas mažuoju anglu Joshu Batesonu, rašoma gentside.co.uk.

Bėgant metams J. Batesonas išaugo į ypač patrauklios išvaizdos vyrą ir tai vargu ar gali stebinti.


„Kinder“ vaikas

Nors ir sunku patikėti, kad „Kinder“ vaikas užaugo, tačiau tiesa ta, kad dabar jam – 26 metai. Joshas save pristato kaip britų influencerį, modelį.


Londone gimęs J. Batesonas prieš kelis metus paviešino savo nuotrauką, kurioje pozuoja priešais veidą laikydamas gerai žinomų šokoladinių batonėlių pakuotę ir sulaukė milžiniško dėmesio, kadangi dalis jo sekėjų šio Josho gyvenimo fakto nė nežinojo.


Nuotrauka akimirksniu sukėlė sensaciją, ir nesunku suprasti kodėl, žvelgiant į fone matomą veidą. Nuo to laiko vaikinas ėmė išnaudoti kilusį papildomą dėmesį.

Daugiau nei 140 tūkst. sekėjų

J. Batesoną nesunku surasti pažinčių programėlėje „Tinder“. Tiek ten, tiek savo asmeniniame „Instagram“ profilyje vaikinas susilaukia nemažai dėmesio. Savo aprašyme Joshas nepraleidžia progos pasigirti, kad jo šypseną, ko gero, jau matėte ant populiariųjų saldainių.


Tobula šypsena, treniruotas kūnas, žavingos mėlynos akys... Summa summarum, „Kinder“ berniukas net labai pasikeitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)