Kaip žinoma, „Simpsonų“ šeima per serialą mažai keičiasi – techniškai jie nesensta, tačiau akyliausi šou gerbėjai viename epizode pastebėjo pasirodantį Houmerio vairuotojo pažymėjimą, atskleidžiantį, kad jo gimimo data – 1956 m. gegužės 12 d.

Tai reiškia, kad ikoninis personažas antradienį atšventė savo 64-ąjį gimtadienį, nors jis vis dar atrodo kaip 33-ejų, kai išėjo pati pirmoji serija 1989 m.

Serialui „The Simpsons“ pasirodžius eteryje jis tapo tapo didžiuliu „Fox“ televizijos tinklo hitu, mušančiu rekordus dėl savo ilgaamžiškumo ir aktualumo.

Kultinis animacinis serialas per savo gyvavimą garsėjo ir tuo, kad jų kūrėjams pavyko išpranašauti ne vieną svarbų pasaulio įvykį. Tarp jų buvo ir tokie sunkiai įtikimi įvykiai, kaip Donaldo Trumpo sėkmė JAV prezidento rinkimuose ar koronavirusas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)