Tiesioginę transliaciją „Youtube“ iš namų surengęs vyras greičiausiai pamiršo apie tai įspėti savo draugę, kuri visų žiūrovų akivaizdoje nuoga prasliūkino Alfonso fone.

Gerbėjai netruko pastebėti, kad apsinuoginusi gražuolė – ne jo mergina, realybės šou „Big Brother“ žvaigždė, Marta Lopez, o jo bičiulė, žurnalistė, Alexia Rivas.


Žiniasklaidai televizijos laidų vedėjas tvirtino, kad jiedu su Alexia tik geri bičiuliai ir nieko nederamo jo namuose tąkart neveikė, o jiedu su Marta kaip tik buvo nusprendę santykiuose padaryti pauzę ir nebesusitikinėjo jau keturias dienas.

Vis dėlto dar daugiau klaustukų į istoriją įnešė tai, kad Alexia patikino, jog su savo kolega susitikinėja tris savaites.

„Jis man sakė, kad yra vienišas... Kitu atveju, tikrai nebūčiau puolusi į santykius. Mes susitikinėjame jau tris savaites“, – sakė Alexia.

Ispanijoje šis įvykis vertinamas kaip itin skandalingas dar ir dėl to, kad pora nepaisė griežtų karantino taisyklių ir nesilaikė vienas nuo kito saugaus atstumo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (118)