Serijoje reporteris Kentas Brockmanas yra priverstas žinias pristatyti iš savo namų, po to, kai seriale pranešama apie įvestas komendanto valandas.

„Su jumis – Kentas Brockmas. Sveikinuosi iš savo namų, kadangi kiekvienam, jaunesniam nei 70 metų amžiaus žmogui įsigalėjo komendanto valanda“, – per televiziją pranešė žurnalistas.

Tokios asociacijos serialo gerbėjams iš Didžiosios Britanijos kilo po to, kai ministras pirmininkas Borisas Johnsonas paskelbė priverstinį parduotuvių, naktinių klubų ir barų uždarymą bei liepė gyventojams likti namuose.

Besilaikydamas reikalavimo saviizoliuotis, „Channel 4“ kanalo reporteris Krishnan Guru-Murthy buvo priverstas žinias pristatyti iš namų.

Pirmasis tai pastebėjęs „Twitter“ vartotojas palygino Kento ir Krishmano nuotraukas ir paliko prierašą: „Gaila, kad esu priverstas tai pripažinti, tačiau „Simpsonai“... Net negaliu to ištarti“.


Dar daugiau panašumų į šių dienų aktualijas 31 sezoną kuriamo serialo gerbėjai rado 1993 metų serijoje „Marge in Chain“, kurioje pasakojama apie į Springfildą atkeliavusį virusą iš tolimųjų Rytų. Tikra beprotybė, tiesa?

Nors naujausia teorija ir gali pasirodyti kiek pritempta, bet prisiminkime, kad 2007 metais „Simpsonų“ filme pasirodė pats Tomas Hanksas.

Animacinis aktoriaus personažas filme pasirodė labai trumpai, jis reklamavo „naująjį Didįjį kanjoną, nes pagrindinis „tapo nuobodus“. Štai ką jis sakė filme: „Čia Tomas Hanksas, jeigu mane pamatysite gyvai, būkite malonūs, palikite mane ramybėje“.

Vėlgi, ir čia yra vietos interpretacijai, tačiau „Simpsonų“ kūrėjų talentui nuspėti ateitį lygių nėra.

Holivudo žvaigždė T. Hanksas ir jo žmona apie teigiamus koronaviruso testus pranešė trečiadienį. Sutuoktiniai yra izoliuoti ligoninėje Gold Kouste Rytų Australijoje. Socialiniuose tinkluose jiedu ir toliau skelbia naujienas apie tai, kaip jaučiasi.

„Sveiki, žmonės. Rita Wilson ir aš norime padėkoti visiems esantiems čia, kurie mums teikia tokią gerą pagalbą. Mums diagnozuotas koronavirusas ir mes esame izoliuoti tam, kad jo neperduotumėme niekam kitam.

Tačiau yra tokių, kuriems šis virusas gali sukelti rimtą ligą. Yra dalykų, kuriuos galima padaryti, siekiant išvengti viruso, pavyzdžiui, sekti ekspertų patarimus ir rūpintis savimi bei kitais, taip? Prisiminkite, nepaisant visų dabartinių įvykių, beisbole niekas neverkia“, – savo instagramo paskyroje brūkštelėjo T. Hanksas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (71)