Praėjusią gegužę save „šeštosios kartos šamanu“ laikantis vyras ir Norvegijos princesė Martha Louise oficialiai paskelbė apie juos siejantį romantišką ryšį. Atvirame interviu, kurį publikavo PEOPLE, Durekas kreipiasi į skeptikus, pasakoja apie savo naują knygą „Spirit Hacking“ ir dalijasi detalėmis apie netradicinį romaną su karališkosios šeimos nare.

„Mus vienija tas pats meilės planetai dažnis. Ir tai verta visų pasaulio aukų“, – apie 48 metų princesę Martą kalbėjo žvaigždžių dvasinis konsultantas.

Pora susipažino per bendrus draugus ir iš karto užmezgė ryšį.

„Ji įėjo į patalpą ir iš karto man pasakė mane prisimenanti, žinanti, kas aš toks. Aš kaip reikiant nustebau, sakau: „O taip, mes pažįstami jau seniai“. Tie žodžiai patys išskriejo iš burnos“, – teigia Durekas.

Prisimindama tą lemtingą susitikimą, princesė Martha sako: „Vos tik įžengiau pro duris, iš karto jį atpažinau. Tą jam ir pasakiau: „Ei, aš jus pažįstu“. Tai buvo pirmieji mano jam pasakyti žodžiai“.


Durekas sako, kad viename iš praeitų gyvenimų su Martha jie gyveno Egipte.

„Kai esame kartu ir pasižiūriu į Marthą, kartais matau visai kitą veidą. Ji manyje kartais taip pat išvysta kitą pavidalą. Prisimenu mus Egipte, ji tada buvo mano karalienė, o aš jos faraonas“, – pasakoja šamanu save laikantis vyras.

Po to, kai netradicinė pora viešai prabilo apie juos siejančius ryšius, kritikai ėmėsi piktintis Dureko ir Marthos santykiais, kaltindami šamaną naudojantis princesės jausmais ir padėtimi.

„Nesu čia tam, kad kritikams aiškinčiau, kaip jie klysta ar kažką panašaus. Kai pašaliniai ima aiškinti, kad visa tai netikra, suprantu, kaip jie suspaudžia savo sąmonę, savo galią matyti, kas vyksta ir tai suvokti. Jie mato tik vieną pusę“, – teigia dvasinis mokytojas.

Princesei Marthai, panašu, aplinkinių nuomonė nelabai rūpi.

„Tiems, kurie jaučia poreikį smerkti ir kritikuoti: susiturėkite. Ne jums už mane rinktis, ne jums mane smerkti. Tikrai nesirinksiu vyro, kuris patiktų jums ar atitiktų kažkokias normas, tilptų į kažkokias dėžutes. Man to nereikia, man tikrai nereikia, kad jums patiktų apie mane susikurta iliuzija. Visi mano sprendimai ir pasirinkimai – iš meilės“, – žodžių į vatą įraše socialinėje žiniasklaidoje nevynioja princesė.

Su buvusiu vyru Ari Behnu karališkosios šeimos narė susilaukė trijų dukterų.
Princesė Martha Louise su vyru Ari Behn

Princesė Martha Louise su vyru Ari Behn

Savo naujausioje knygoje Durekas aprašo savo gebėjimą bendrauti su dvasiomis. Šamanas sako, didžiausia jo viltis – padėti žmonėms „savo evoliucijos kelyje tapti labiau nepriklausomiems, išmokti tvarkytis su savo santykiais, ir tinkamai spręsti kylančias problemas. Aš tiesiog supažindinu su visais prieinamais instrumentais ir klausiu, kiek toli kiekvienas iš mūsų tuo tobulėjimo keliu“.

Be to, Durekas akcentuoja, kad kartu su princese Martha planuoja skleisti šią žinutę, ką jau sėkmingai darė per šiais metais vykusias bendras paskaitas, pavadintas „Princesė ir šamanas“.

„Joje matau save, ji manyje taip pat atranda save: gerumą, meilę, žaismingumą, kvailystę. Ji princesė, augo karališkoje šeimoje, bet ji labai paprasta ir tikra. Myli žmones, kaip ir aš. Kartu žaidžiame kompiuterinius žaidimus, kvailiojame. Jeigu nusprendžiu eiti gatve pasišokinėdamas, ji eina pasišokinėdama kartu. Užeina noras verstis kūliais, ji verčiasi kartu. Kokia kita princesė darytų tokias nesąmones?“, – gerų žodžių mylimajai negaili šamanas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (182)