Modelis Erin Langmaid spalio 29 dieną pagimdė sveiką mergaitę, kuriai jau duotas Isla May vardas. Jauna mama sako nenutuokusi, kad laukėsi, nes nejuto jokių nėštumo simptomų ir reguliariai darėsi kontraceptines injekcijas, skelbia „7 News“.

„Nėštumo nesimatė, tilpau į visus turimus drabužius. Labai keista“, – teigia 23 metų modelis.

E. Langmaid ir jos vaikinas Danielis Carty sako, kad jų gyvenimas aukštyn kojomis apvirto prieš dvi savaites, kai mergina pasijuto blogai ir nuėjo į vonios kambarį.

Vos po dešimties minučių E. Langmaid suprato, kad gimdo. 31 metų kūdikio tėvas teigia taip pat iš netikėtumo patyręs nemenką šoką.


„Išgirdau riksmą, įpuoliau į vonios kambarį ir ant grindų išvydau kūdikį“, – ypatingą akimirką prisimena vyras ir teigia, kad netrukus mažylė liovėsi kvėpuoti. Susisiekęs su greitosios pagalbos medikais, jis gavo tikslias instrukcijas, ką daryti, kol atvyks medikai.

Laimei, D. Carty pastangos nebuvo bevaisės ir jo dukra ir mylimoji netrukus išgabentos į ligoninę, kur medikai konstatavo, kad poros gyvenimą pakeitė vadinamasis slapusis nėštumas.

Slapusis nėštumas – nėštumas, kurio nenustato jokie tradiciniai tyrimai ir neretai moteris net nežino, jog laukiasi kūdikio. Remiantis statistika, taip nutinka vienai iš 475 moterų.

Dažniausiai nėštumas nepasireiškia iki 20-osios savaitės. Nepaisant to, pasitaiko atvejų, kai moterys iki pat gimdymo nežino besilaukiančios kūdikio.


Praėjus kelioms savaitėms po didžiausias staigmenos gyvenime, laimingi tėveliai sako jau apsipratę su pokyčiais. D. Carty džiugia žinia su savo sekėjais instagrame pasidalijo lapkričio 1 dieną – jis paskelbė mielą šeimos nuotrauką.

„Norime jums pristatyti naujausią mūsų šeimos narį. Isla May į šį pasaulį atkeliavo antradienio naktį, ji devynis mėnesius slapčia gyveno mamos pilve. Po kelių itin sunkių dienų tiek mama, tiek dukra jaučiasi puikiai. Šeimos ir draugų parama – tai, už ką niekada gyvenime nesugebėsime deramai atsidėkoti. Erin pademonstravo neįtikėtiną stiprybę, ji nuostabus žmogus ir bus geriausia pasaulyje mama. Po didžiosios savaitės nekantriai laukiame, kas bus toliau, kokių stebuklų atneš kiekviena diena su mūsų mažuoju stebuklu. Visiems dar kartą ačiū už palaikymą“, – gražiais žodžiais pasidalino laimingas tėvas.


E. Langmaid taip pat pasidalino džiugia žinia instagrame, savo netikėtą gimdymą pavadindama „sunkiausia mūsų gyvenimo savaite“ ir paskelbdama nuotrauką, kurioje – laimingi tėveliai ir mažoji Isla May.

„Man vis dar šokas, bet teks prisitaikyti – juk dabar tai mūsų gyvenimas. ir nieko nebepakeisime“, – „7 News“ sakė modelis.

Tačiau DELFI kalbinti medikai tokia istorija abejoja. Jų teigimu, aprašytas įvykis neatitinka tikrovės, tai fantazija ar manipuliacija, siekiant atkreipti į save dėmesį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)