6 m. Alina Jakupova iš Maskvos dirba modeliu nuo 4 m. Ji jau yra buvusi italų prekės ženklo „Monnalisa Kids“ ir rusų prekės ženklų „Yudashkin kids“, „Gloria Jeans“ veidu.


Mažoji modelis žavi pasaulį šviesiais plaukais ir žavia šypsena, jos nuotraukos puošia mados žurnalų „Insyle“ ir „Grazia“ puslapius.


Alinos instagramo paskyra nuolat papildomas jos nuotraukomis iš fotosesijų, ji turi gerbėjų iš Vokietijos, Kosta Rikos, Kalifornijos, jie nepaliauja komentuoti jos nuotraukų.


„Ši maža mergaitė nuostabiai graži, kokia aš niekada nebūsiu“, – parašė viena gerbėja. Panašaus turinčio komentarų gausu prie kiekvienos nuotraukos.


Alinai atstovauja vaikų modelių ir aktorių agentūra „President Kids Management“ numatė, kad mažoji modelis išgarsės ir turės vis gausesnį instagramo gerbėjų būrį.

Modelio vadybininkas Romanas Kucharas giria Aliną už darbštumą ir už pastangas – juk jai dar tiek nedaug metų.


Jis teigė: „Manau, Alnos sėkmės paslaptis – ne tik nežemiškas jos grožis, bet ir didžiulės pastangos, nuolatinis augimas, nepaisant jos amžiaus.“

Rusijoje – tai jau ne pirmas atvejis, kai jaunas modelis šitaip išgarsėja. 2017 m. modelis Anastasija Kniazeva irgi surinko daug gerbėjų socialinėje erdvėje, juos sužavėjo jos mėlynos akys ir lėliški veido bruožai.

Anastasija, kuriai irgi atstovavo „President Kids Management“, buvo daugelio kompanijų veidas – „Chobi Kids“, „Amoreco“ ir „Kisabiano“.

2016 m. Anastasiją išrinko prabangių vaikiškų drabužių prekės ženklo „Mischka Aoki“ linijos „Little Miss Aoki“ veidu.

Būdama 6-erių išgarsėjo ir prancūzaitė Thylane Blondeau – ji tapo jauniausiu modeliu, kurio nuotrauką išspausdino prancūzų „Vogue“ žurnalas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (109)