Laidos „Take Me Out“ (liet. „Pasirink mane“) vedėją Paddy McGuinnessą šokiravo šou dalyvės, vardu Jennifer, prastos geografijos žinios, skelbia thescottishsun.co.uk.

Laidos metu šviesiaplaukė susidomėjo lietuvių kilmės profesionaliu MMA kovotoju Modestu Bukausku. Jennifer paklausė, ar jis yra graikas, tačiau mergina sulaukė paaiškinimo, kad Modestas yra lietuvis.


Netikėto atsakymo sulaukusi šou dalyvė sutriko. Mergina išraudo, kuomet prisipažino, kad neturi nė menkiausio įtarimo, kur gali būti Lietuva. Tokia situacija laidos žiūrovus salėje privertė juoktis.

Užsienio portale Lietuva įvardijama kaip daugiau nei 2 mln. gyventojų turinti Europos valstybė, priskiriama Baltijos šalims.


Po šio nesusipratimo Jennifer išjungė stalo, prie kurio ji stovėjo, švieselę, reiškiančią, kad ji lietuvio nepasirinko.

„Man patinka tavo vardas, ar tu graikas?“ – pirmiausia paklausė Jennifer.

„Aš esu lietuvis“, – atsakė M. Bukauskas.

„Kas tai?“ – sutriko šou dalyvė.

Po šios merginos frazės nustebo ne tik salėje buvę žiūrovai, bet ir laidos vedėjas, kuriam, kaip skelbiama, atvipo žandikaulis.

„Ką?! Tai šalis. Lietuva“, – paaiškino pažinčių projekto vedėjas.

Nors šviesiaplaukės Modestas nesužavėjo, iš pažinčių laidos MMA kovotojas išėjo kartu su kita šou dalyve.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (181)