„Mes išvykome iš ligoninės su neseniai gimusiu Waylonu. Mano sūnus laikė savo tėčio ranką, tačiau norėjo įsikibti ir į Cody ranką. Man tai pasirodė nepaprastai žavu, nes jų abiejų vaidmuo mano sūnaus gyvenime yra svarbus“, – „People“ pasakojo 20-metė M. Holley.

Nuotraukoje matyti, kaip vyriškiai ir mažyliai keliauja ligoninės koridoriumi. Cody vienoje rankoje laiko mažąjį Wayloną, o kita ranka laiko dešinę Cade‘o rankutę. Iš kitos pusės, paėmęs už kairės rankos, Cade‘ą veda Tyleris, žvelgiantis į berniuką.

„Šioje nuotraukoje užfiksuota visa meilė, kurią jie skiria mano sūnui. Tai buvo išties puiki akimirka“, – tęsė moteris.

Madison Holley patalpinta internete nuotrauka

Šiuo metu Ontarijuje (Kanada) gyvenanti M. Holley nuotrauką paskelbė socialiniuose tinkluose. Nuotrauka sulaukė ne vienos dešimties tūkstančių pasidalijimų.

„Nesitikėjau, kad ji taps tokia populiari. Tai mane išties pribloškė“, – „People“ sakė M. Holley.

Moteris pasakoja, kad ji ir 27-erių Tyleris buvo drauge daugiau nei dvejus metus, o po to išsiskyrė. Jiedu turi sūnų Cade‘ą ir dalinasi jo auginimo rūpesčiais. M. Holley sako, kad palaikyti tinkamus santykius su Tyleriu jai padėjo dabartinė vyriškio mergina – 22-ejų Karin Gray.

„Dėl jos visi tapo tokie, kokie yra dabar. Ji mums visiems padėjo elgtis mandagiai. Ji padėjo man, kad galėčiau apskritai ir vėl kalbėtis su Tyleriu po to, kai mudu išsiskyrėme. Ne tik aš ir ji susidraugavome – ji taip pat nuostabiai elgiasi su mano sūnumi“, – pasakojo M. Holley.

Būtent K. Gray pakvietė Madison, Tylerį ir 29-erių Cody į savo namus ir paragino juos visus „palikti nesutarimus nuošalyje“.

„Nuo tos dienos mes visi tiesiog susidraugavome“, – prisimena M. Holley, daug laiko praleidžianti su K. Gray. M. Holley pridūrė, kad Tyleris ir Cody taip pat „gerai sutaria“.

Dviejų vaikų mama sako, jog nuotraukai išgarsėjus ji sulaukė kitų mišrių šeimų tėvų atsiliepimų. Ji tikisi, kad ir kitos šeimos gali patirti tokį pat bendros tėvystės džiaugsmą, kokį patiria ji.

„Daugeliui žmonių išties sunku dalintis vaiko auginimo rūpesčiais. Manau, ne kasdien matai tokį atvejį kaip mūsų. Norėčiau, kad tuo galėtų džiaugtis daugiau žmonių“, – sakė M. Holley.

„Norėčiau išlaikyti mūsų draugystę, o ateityje, jei Tyleris ir Karin turės vaikų, mes visi ir toliau vieni kitus palaikysime“, – apie savo šeimą pridūrė moteris.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (184)