23 metų Therese Merkel iš Viskonsino norėjo įamžinti ypatingas akimirkas, kai jos vyresniajai seseriai Rachel peršasi jos mylimasis. Amerikietė pamanė, kad geriausias būdas išlikti nepastebėta – užsimaskuoti ir virsti krūmu. Nuotraukas, kaip atrodo virtusi krūmu, ji paskelbė socialiniame tinkle „Twitter“.

Therese Merkel maskuotė

Ši istorija ir nuotraukos sulaukė didelio socialinės žiniasklaidos bendruomenės dėmesio. Dauguma pradėjo komentaruose žymėti savo bičiulius ir artimuosius, norėdami paskatinti juos pasekti Therese pavyzdžiu.

Therese padėjo sesers Rachel sužadėtiniui Andrew Philibeckui suplanuoti piršlybas. Veiksmas vyko prieš savaitę populiarioje pasivaikščiojimų vietoje. Merginai prieš tai pajuokavo, kad apsimes krūmu ir įamžins piršlybų akimirkas.

Andrew tokia mintis labai patiko. Prisimindama piršlybas, Therese pasakoja: „Kol slėpiausi, tiesiog puikiai mačiau, kas vyksta. Andrew žinojo, kad slepiuosi, bet nebuvo tikras, ar tikrai. O gi todėl, kad mano krūmo kostiumas buvo neįtikėtinai tikroviškas“.

Andrew mylimajai padeklamavo specialiai jai parašytą eilėraštį ir priklaupė ant vieno kelio. Pirmasis bandymas baigėsi nesėkme, nes kišenėje įstrigo sužadėtuvių žiedas.

Didžiam visų palengvėjimui, antrojo bandymo metu Rachel sutiko tapti Andrew žmona ir kartu praleisti visą likusį gyvenimą.

„Tada pasirodžiau aš, žinoma, šaukdama iš laimės „Ji pasakė taip“. Rachel, išvydusi mano lapuotą įvaizdį, kaip reikiant pasimetė ir apsipylė laimės ašaromis, nes dar kartą suprato šios akimirkos svarbą“, –teigia Therese.

Norėdama pasidalinti puikia idėja su tūkstančiu savo sekėjų, Theresa socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbė kelias to ypatingo vakaro nuotraukas.

Therese Merkel maskuotė

Vienoje nuotraukoje – vieta, iš kurios ji priedangoje stebėjo piršlybas, o kitoje – krūmo kostiumas visu gražumu. Ji taip pat pasidalino kadru akimirkos, kai jos sesuo Rachel savo mylimajam į lemtingąjį klausimą atsako taip.

Therese Merkel sesers piršlybų akimirka

Štai ką Therese parašė prie nuotraukų: „Šį savaitgalį susižadėjo mano sesuo, aš persirengiau krūmu ir pasislėpiau, kad galėčiau slapčia įamžinti tą ypatingą akimirką. Mus skiria vos vieneri metai, bet kodėl mes tokios skirtingos“, – retoriniu klausimu užbaigė mergina.

Socialinė žiniasklaida negailėjo komplimentų jos idėjai ir reiškė viltį, jog būtų labai smagu, jeigu ir jų artimieji bei draugai rastų joje įkvėpimo.

„Oho, kaip norėčiau tokios sesers. Tai ir labai miela, ir kiek keista, bet man labai patiktų“, - įvertino vienas komentatorius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)