Dvynės internete sulaukė gausybės teigiamų komentarų – kai kurie jas netgi apibūdino kaip „gražiausias mergaites pasaulyje“. Tačiau, kaip rašo dailystar.co.uk, apie jas taip galvoja ne tik gerbėjai. Keliose modelių agentūrose dirbančioms mergaitėms pavyko sudaryti sutartis su vaikiškų drabužių prekių ženklais ir žurnalais.

Pasak jų mamos, mergaičių per savaitę dažnai laukia šeši darbai. Nepaisant tokio beprotiško tvarkaraščio, dvynių mama tikina, kad Leah ir Ava „mėgaujasi kiekviena minute“.

Tinklaraščio „The Clements Twins“ įraše ji rašė: „Pasiūliau mergaitėms tokią idėją: jeigu jos norėtų, galėtų ne tik lankyti šokių ir plaukimo pamokas, kurios vyksta kiekvieną savaitę, bet ir išmėginti modelio veiklą. Nė kiek nenustebau, kai jos ėmė šokinėti iš džiaugsmo ir negalėjo sulaukti, kada tai prasidės“, – rašė mergaičių mama.

„Jos mėgo savo šokius demonstruoti auditorijai – bet kokiai auditorijai. Joms patiko būti dėmesio centre“, – aiškino Jaqi.

Mergaičių mama pasakoja, jog tai, kad atėjo tinkamas metas mergaitėms pradėti dirbti modelių agentūroje, suvokusi per jų septintąjį gimtadienį – 2017-ųjų liepos (septintojo mėnesio) 7 dieną.

„Aš ne tik nepaprastai tikiu ženklais – man beveik visi sakė, kad septyni yra laimingas skaičius – bet ir jutau, kad tie metai joms bus smagūs ir linksmi“, - rašė ji.

Modelio darbas netgi tam tikra prasme tapo šeimos veikla – dvynių brolis Chase‘as Robertas taip pat mėgina tapti modeliu. Nors turi žymiai mažiau „Instagram“ sekėjų nei sesutės, jis pasirašė sutartį su tomis pačiomis modelių agentūromis kaip ir jos.


Kitas vaikas, pramintas „gražiausia mergaite pasaulyje“, buvo Thylane Blondeau. Prancūzų gražuolei buvo vos ketveri, kai ji sudrebino mados pasaulį. Dabar modeliui yra 18 metų.

Thylane Blondeau

Dvynukių mamai - ir kritikos lavina

Tačiau devynmečių dvynių, vadinamų „gražiausiomis mergaitėmis pasaulyje“, mama yra kritikuojama už tai, kad „naudojasi“ jų išvaizda dėl pinigų, rašo thesun.co.uk. „Gražiausiomis pasaulyje“ pramintų dvynių mama internete susilaukė kitų tėvų kaltinimų dėl to, kad „išnaudoja“ savo vaikus dėl puikios jų išvaizdos.

Los Andžele ir Orindžo apygardoje gyvenančios Leah Rose ir Ava Marie gali pasigirti ne tik „Instagram“ sekėjų gausa, bet ir dideliu jų dar laukiančių pelningų mados sandorių skaičiumi. Iš tiesų pirmą kartą mergaičių mama į modelių agentūrą kreipėsi, kai dvynėms buvo vos šeši mėnesiai. Tačiau prekių ženklai jų paslaugų panoro tik tada, kai mergaitės susilaukė populiarumo „Instagram“.

„Instagram“ @clementstwins besivadinančios mergaitės, kurios turi beveik pusantro milijono sekėjų, dirba su tokiomis modelių agentūromis kaip „LA Models“, „Eris Talent Agency“ ir „God & Beauty“. Jos pozavo daugybei žurnalų, įskaitant „La Petite Magazine“, vaikiškų drabužių prekės ženklo „Petite Adele“ žurnalą, „Veg-A-Porter“ ir „Airfish“.

„Praėję metai mergaitėms buvo iš tiesų linksmi ir smagūs. Kol kas mergaičių patirtis nuostabi: ar tai būtų apsipirkinėjimai, ar iš visame pasaulyje esančių prekės ženklų gaunamos dovanos, ar fotografavimasis su gerbėjais“, – „BuzzFeed“ pasakojo Jaqi.

Nors Leah ir Ava iš gerbėjų sulaukia daugybės dėmesio, o kai kurie jas vadina „gražiausiomis mergaitėmis pasaulyje“, kiti kaltina Jaqi, kad ši „atima iš jų vaikystę“. Socialinių tinklų vartotojai buvo išreiškę savo susirūpinimą „Reddit“, kai kurie iš jų kaltino Jaqi besinaudojant mergaitėmis tam, kad gautų pinigų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)