Britų televizijos tinklu ITV transliuojamoje laidoje „This Morning“ apsilankiusi baltaodžių pora – trisdešimtmetė iš Vokietijos kilusi efektingų formų savininkė Martina Big ir jos vyras Michaelas Eurwenas (jam – 31-i) – praktikuoja įdegį skatinančias injekcijas. Su juodaodžiais save tapatinantiems sutuoktiniams sušvirkščiamas odos tamsėjimą skatinantis sintetinis hormonas.

Martina Big ir Michael Eurwen

Bene labiausiai Martiną Big išgarsino jos pastangos pasididinti biustą: plastinės chirurgijos specialistų dėka dabar ji mano pagaliau galinti puikuotis įspūdingo dydžio krūtine, rašoma portale „MailOnline“.

Martinos Big odos spalvos pokyčiai taip pat neliko nepastebėti žiniasklaidoje. Prieš pirmą įdegį skatinančią injekciją ši moteris buvo ypač skaisčios odos blondinė. Ji tikina, kad tamsiam odos atspalviui išgauti prireikė vos trijų procedūrų.

Martina Big

Laidos „This Morning“ žiūrovus akivaizdžiai apstulbino absurdiškos Martinos Big ir jos sutuoktinio viltys turėti juodaodžių vaikų – juk tai tiesiog neįmanoma dėl jų DNR.

Kai laidos vedėja dar pamėgino pasitikslinti, ar iš tiesų medikai teigė, kad poros vaikai bus juodaodžiai, Martina Big atsakė: „Taip. Jie sakė, kad vaikai bus juodaodžiai. Aptarėme ir maitinimo krūtimi niuansus, taip pat apie tai, ar nuspręsdama turėti kūdikį aš niekuo nerizikuoju.“

Visiškai priblokšta tokių samprotavimų, laidos vedėja klausinėjo toliau: „O jei tas kūdikis nebus juodaodis? Nes atrodo, kad genetiškai tai vargiai įmanoma. Ar rūpinsitės savo vaiku, jei jis bus baltaodis?“

„Žinoma, nes jis bus mano ir Michealo, – patikino Martina. – Tačiau aš visiškai tikrai, kad jis bus juodaodis. Ar tai bus pieniško šokolado spalva, ar kiek šviesesnė, nėra taip svarbu.“

Kaip rodo socialiniame tinkle „Twitter“ pasipylę komentarai, laidos žiūrovai buvo tiesiog pritrenkti girdėdami tokį absurdą. „Negi ji mano, kad tik todėl, jog pati leidosi odą tamsinantį preparatą, pagimdys juodaodį kūdikį? Ar ji tikrai šneka apie tai, kad nenuliūs, jei kūdikis bus pieniško šokolado spalvos? Absurdas!“ – parašė vienas internautas.

Kitas suskubo atkreipti dėmesį į genetiką, kurios dėsniai visiškai prieštarauja poros pareiškimui: „Deja, joks kiekis kosmetinių pakeitimų neturi įtakos genetikai. Jei iš prigimties esate baltaodžiai, tokie bus ir jūsų vaikai. Manau, Martinai vertėtų pasiieškoti kito gydytojo.“

Kiti į laidoje vykusį pokalbį pažvelgė su humoru: „Kadangi tapatinu save su atakos sraigtasparniu, planuoju chirurginiu būdu prie nugaros prisitaisyti sraigtą, o prie rankų – mini patrankas.“

Pernai spalį Havajuose susituokę laidos svečiai ne kartą akcentavo, kad tapatina save su juodaodžiais.

„Labai aiškiai jaučiu, kad esu juodaodė. Deja, žodžiais sunku tai paaiškinti“, – sakė Martina.

Pernai kovą ši vokietė nuskrido į Keniją, mat tikėjo, kad tenai pasikrikštijus taps afrikiete.

„Viena Kenijoje gyvenanti mano draugė papasakojo tenykščiam pastoriui apie mano transformaciją į juodaodę moterį, taip pat pasakė, kaip stipriai aš noriu tapti tikra afrikiete“, – rašė ji tada savo „Facebook“ paskyroje.

„Per apeigas pastorius pasakė: „Turi gimti iš naujo ir dabar jau esi naujas tvarinys.“ Aš labai laiminga ir labai didžiuojuosi, kad esu afrikietė“, – toliau rašė Martina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (136)