Jo šeimininkas sakė, kad Boo jau kuris laikas skundėsi sveikatos problemomis – širdies sutrikimai šunelį pradėjo kamuoti iškart po to, kai 2017 metais mirė jo „geriausias bičiulis“ – keturkojis, vardu Buddy.

„Mes manome, kad jam tiesiogine to žodžio prasme plyšo širdis, kai mus paliko Buddy“, – socialiniame tinkle „Facebook“ skelbė augintinių šeimininkas.

Boo turėjo net 16 mln. sekėjų „Facebook“ tinkle, dažnai dalyvaudavo TV laidose, šuns vardu yra išleista net knyga, pavadinimu „Boo – paties mieliausio šuns pasaulyje gyvenimas“.

Boo ir jo draugas Buddy kartu gyveno 11 metų.

Socialinių tinklų įžymybės šeimininkai, gyvenantys JAV, teigė, kad keturkojis mirė miegodamas šeštadienio rytą. Supratę, kad jie prarado savo mylimą augintinį jie neslėpė skausmo.

„Mus ramina žinojimas, kad Boo dabar nebekenčia skausmo ir nebejaučia diskomforto. Žinome, kad Buddy bus pirmasis eilėje pasveikinti jį kitoje vaivorykštės tilto pusėje“, – skelbė šeimininkai.

Šunelis Boo milijonams internautų buvo tapęs vienu mieliausių gyvūnų pasaulyje, todėl jo šeimininkas tikina iki šiol gaunantis privačias žinutes, kuriose rašoma, kad šis keturkojis savo miela šypsena praskaidrina net niūriausią dieną.

„Boo, mes mylime tave visa savo širdimi ir mes labai tavęs pasiilgsime“, – tvirtino augintinio netekęs šeimininkas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (127)