Pirmasis Briano vaizdo įrašas, kuriuo jis pasidalino dar praėjusiais metais, buvo peržiūrėtas beveik 200 tūkst. kartų. Nuotaikingų klipų kūrėjas įvertino penkių skirtingų kategorijų lietuvišką muziką ir pasidalino savo nuomone.

Pirmiausiai Brianas paklausė popmuzikos. Fone užgrojo Monikos Pundziūtės bei Manto Stonkaus duetas, uždainavęs specialiai filmui „Aš – Žvaigždė“ sukurtą dainą „Žemė plokščia“. Amerikietis neslėpė, kad jam itin patiko kūrinio muzika, kuri tiesiog įtraukia klausytis toliau, tačiau Brianui taip pat pro akis nepraslydo „labai ekscentriškas“ M. Stonkaus elgesys.

Vaizdo įraše videokūrėjas taip pat perklausė repo dueto Mad Money ir Aleknos kūrinį „Mi Casa Tu Casa“, kurį atsisakė vertinti, roko grupės „Frank Fitts“ dainą „Trip“, kuriai negailėjo gražių žodžių, indie grupės „Sisters on wire“ kūrinį „Parallel world“, kurį amerikietis sakė įsitrauksiantis į savo grojaraštį ir elektroninę Ievos Zasimauskaitės „When We’re Old“ versiją, kuri patiko ir jam, ir jo širdies draugei.

Daug dėmesio pirmuoju savo vaizdo įrašu sulaukęs Brianas šiemet nieko nelaukęs sukūrė antrąjį vaizdo įrašą, kuriame jis ir vėl apžvelgė lietuviškos muzikos penktuką. Vos prieš dvi dienas įkeltas klipas „Youtube“ tinkle peržiūrėtas beveik 36 tūkst. kartų. Daugiausiai dėmesio komentarų skiltyje amerikiečiui, žinoma, skiria lietuviai.

Pirmiausia Floridoje gyvenantis vyras perklausė hitu tapusią Beatrich dainą „Superstar“. Įdomus sutapimas, kad dabar ši atlikėja persikraustė gyventi ir kurti būtent į JAV. „Wow“, – susižavėjimo neslėpė Brianas. „Jėzau Kristau, ši jauna mergina turi viską!“, – po dainos sušuko vaizdo įrašo autorius, kuris šį kūrinį įvertino 10/10 rezultatu.

Brianas taip pat klausė Beissoul, Einiaus ir Jovani bendrą kūrinį „Adopted child of love“. Vokalisto balsą amerikietis juokaudamas sulygino su filmo „Žiedų valdovas“ personažu Smygolu. Nepaisant to, šiam kūriniui amerikietis skyrė 9/10.

Netrukus videokūrėjas perklausė itin Lietuvoje populiarią Donny Montell ir Sel dainą „Nieko verta“. „Man tai patinka“, – klausydamas dainą konstatavo Brianas. Nepaisant to, kad jam šis kūrinys patiko ir jam skyrė 8/10 įvertinimą, amerikietis pridūrė, kad jam joje šiek tiek pritrūko daugiau „prieskonių“.

Brianas taip pat nepraleido dar vieno itin Lietuvoje populiaraus dueto – Leon Somov ir Jazzu, kurie praėjusiais metais iširo ir pradėjo kurti atskirai. Kūrinį „Lower than the ground“ išgirdęs Brianas pritariamai linkčiojo ir skyrė 8/10. „Velnias, šie du yra puikus duetas“, – teigė jis.

Paskutiniu kūriniu Brianas savo vaizdo įraše pasirinko Vaido ir Monique kūrinį „Dviese“. „O, Viešpatie“, – sau už širdies griebė amerikietis ir pridūrė, kad šie du atlikėjai turėtų ir toliau kurti drauge.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)