Būtent rankų nagai tapo didžiausia problema Melburne gyvenančiai merginai. Netikėtai ant vieno kelio priklaupęs mylimasis jai pasipiršo, tačiau lemtingąją akimirką jo išrinktajai galvoje sukosi ne tik žodelis „taip“, bet ir nepatogi mintis, kad ji nėra pasidariusi manikiūro.

Nepaisant to, pora rado šmaikščią išeitį. Savo romantiškoje nuotraukoje, kurioje matyti būsimų jaunųjų bučinys ir sužadėtuvių žiedas, pozavo ir merginos… pusseserė.

Sužadėtinių nuotrauka tapo sensacija

Ranka su ryškiai raudonais nagais pirmame plane priklauso būtent jai. „Mano pusseserės vaikinas jai pasipiršo, tačiau ji nebuvo pasidariusi manikiūro“, – socialiniame tinkle „Twitter“ situaciją paaiškino ji.

Netrukus humoro nestokojanti trijulė internete pasidalino dar viena nuotrauka, kurioje matyti ir tai, kaip sužadėtuvių nuotrauka atrodė „už kadro“. Joje matyti, kaip pritūpusi pusseserė būsimai jaunajai padeda iškėlusi savo ranką.

Netikėti sužadėtuvių kadrai tapo internetine sensacija. „Twitter“ tinkle šiomis nuotraukomis pasidalinta daugiau nei 100 tūkst. kartų, o jas „pamėgo“ – daugiau nei 500 tūkst. vartotojų.

Internautai prisipažino, kad pirmiausiai jie nė nepastebėjo, kas galėtų būti ne taip su šia sužadėtinių nuotrauka ir sureagavo tik išvydę „užkulisių“ kadrą.

„Tai išvydus tampa aišku, kad vyras, ketinantis pirštis savo moteriai, turi pirmiausiai įsitikinti, ar ji yra pasidariusi manikiūrą“, – juokavo vienas iš daugelio komentatorių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)