Josefina Monasterio gali didžiuotis pilvo raumenimis, dėl kurių iš pavydo numirtų ne vienas sporto entuziastas, ir neabejotinai privers susiimti ir atidėti į šalį įvairiausius atsikalbinėjimus.

Žinoma, tokie stebuklai nenutiko per dieną – 71 metų Josefina savo kūną tobulina jau daug metų, labai daug metų. Tiesą sakant, ji – viena iš seniausių kultūrisčių visame pasaulyje ir labai rimtai yra pasiryžusi visiems įrodyti, kad amžius jokiais būdais nėra kliūtis turėti svajonių kūną.

Pasišovusi visiems skeptikams įrodyti, kad 71 metai tai ne vien arbatėlė, sausainiai ir serialai, geležinė pensininkė ėmėsi svorių kilnojimo, o tokią veiklą dabar įvardija kaip savo aistrą.

Norite tikėkite, norite – ne: viskas prasidėjo, kai jai buvo 59 metai.

Venesueloje gimusi moteris į Floridą persikėlė 1975 metais. Ji tvirtina, jog jei nebūtų 59 metų pradėjusi sportuoti, „būtų iššvaisčiusi dvylika nuostabių metų“. Žinoma, žavi moteris vien tuo neapsiriboja: ji dar ir bėgioja, sparčiai vaikšto, rytais daro jogą ir sveikai maitinasi.

Ji visada valgo sveikus sočius pusryčius, o tada traukia į sporto salę. Pietums valgo daug mėsos, o užkandžiams renkasi įvairius vaisius. Josefina stengiasi gyventi kaip profesionali kultūristė, tačiau neišsižada namų ruošos darbų, kurie taip pat teikia didelį malonumą.

Kai tik baigia tvarkytis namuose, gali skirti laiko poilsiui. Tik ir tas poilsis visai ne toks, kokį galbūt įsivaizduotumėte tokio amžiaus moteriai – ji tikrai nemezga ir nesiuvinėja. Ji veda jogos užsiėmimus pradedantiesiems ir skiria laiko savo paskyrai socialiniame tinkle „Facebook“, kur turi 2600 sekėjų.

Ji savo paskyrose socialinėje žiniasklaidoje reguliariai skelbia videoįrašus ir įkvepiančias citatas tiems, kuriems galbūt trūksta motyvacijos siekti užsibrėžtų tikslų.

Viena iš jos mėgstamiausių teigia: „Visada maniau, kad žmogus privalo atgimti. Atgimstu ir sukuriu save iš naujo kas 10 metų. Pastarieji mano dešimt metų skirti kultūrizmui“.

Kaip teigiama jos puslapyje internete, Josefinos misija – padėti kitiems suprasti, jog nėra nieko neįmanomo. Jei žavioji Josefina jūsų neįkvėps sportuoti, tuomet greičiausiai tai nepavyks niekam.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)