„Puikiai žinau, kad tėveliai geriausiai jaučiasi, kai vaikai kartu su jais. Festivalio „Sveika, Neringa!“ metu pamirštas neliks nė vienas renginio svečias, nepriklausomai nuo jo amžiaus. Net pėsčiųjų žygio trasa bus įrengta taip, kad joje patogiai jaustųsi ir tėveliai su mažyliais vežimėliuose“, – pranešime spaudai sakė festivalio vedėja Indrė Stonkuvienė.

„Nuo batutų parko iki Kakės Makės vaikų bėgimo – norime, kad vaikai ne tik pradėtų vasarą aktyviai, bet ir pamatytų, kad laisvalaikis gali būti smagus bei sportiškas. Fetivalio idėja nuo pirmojo karto prieš trejetą metų ir buvo sujungti visą šeimą bei sukurti tokią vasaros atidarymo šventę, kurioje puikiai jaustųsi ir vaikai, ir seneliai“, – teigė „Sveika, Neringa!“ sumanytojas Edmundas Jakilaitis.

Vasaros sezono atidarymas pajūryje bus įdomus ne tik mažiesiems „Sveika, Neringa!“ svečiams, bet ir aktyviems suaugusiesiems. Šeimos galės dalyvauti pėsčiųjų žygyje su Vlada Musvydaite, orientacinėse varžybose, 4,5 ar 9 km bėgimuose, žaisti įvairiausius sportinius žaidimus, į kuriuos registruotis galima www.sveikaneringa.lt, o festivalį vainikuos net du nemokami koncertai.

Penktadienio vakarą pajūrio gyventojai ir svečiai mėgausis grupės „Lemon Joy“ dainomis, o šeštadienį Nidą drebins Beatrich, Leon Somov ir „Daddy Was a Milkman“ dainos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)