Akušerė ir bikinių modelis Hannah Polites sako, kad socialinėje žiniasklaidoje prarado tūkstančius gerbėjų vyrų, kai susilaukė pirmojo savo vaiko. Tačiau dabar jie gali graužtis pirštus, rašo dailymail.co.uk.

Gražuolė tebeturi 1,4 mln. sekėjų – vyrų ir moterų, besižavinčių jos naujausiais pokyčiais.

Vieno vaiko mamytė paskelbė prieš ir po gimdymo darytas nuotraukas su savo kūnu ir paaiškino, kaip smarkiai per penkerius metus tarp šių nuotraukų pasikeitė jos gyvenimas ir sportavimo režimas.

„Prisimenu, kaip kairėje nuotraukoje galvojau, kad man vis dar reikia sulieknėti, kad būčiau stipresnė ir lieknesnė“, - savo „Instagram“ nuotrauką komentavo ji.

„Tarp nuotraukų kairėje ir dešinėje pusėje yra penkerių metų skirtumas. Per tą laiką DAUG kas pasikeitė“.

Per tą laiką iš Goldkosto kilusi gražuolė susilaukė dukrytės Evaliah Grace, kuriai dabar yra dveji metukai, ir ištekėjo už savo ilgalaikio vaikino.

„Dabar esu mama ir dar niekada nesijaučiau stipresnė“, - teigė ji.

„Tuo metu svėriau 38 kg ir daugumą dienų sportuodavau (daugybė kardio ir grupinių treniruočių), sveikai valgydavau – tinkamomis porcijomis, bet nepakankamai reikiamų produktų“.

„Dabar sveriu 46 kg, darau jėgos pratimus, Pilates ir beveik jokių kardiopratimų“.

„Valgau intuityviai ir gana daug, turint galvoje mano svorį“.

Nors kai kurie komentuotojai socialinėje žiniasklaidoje tvirtino, kad nuotraukoje prieš gimdymą Hannah atrodo pernelyg liesa, ji juos nutildė kai kuriais faktais apie kūną.

„Prašau, nesiorientuokite į mano svorį, nes mano ūgis yra tik 150 cm. Kilogramus įtraukiau tik tam, kad parodyčiau, jog nereikia bijoti priaugti šiek tiek svorio“, - aiškino ji.

„Mano oda yra laisvesnė, sėdint susidaro rinkelės, be to, turiu gumbelių ir nelygumų, kurių anksčiau nebuvo. Tačiau dabar su savimi sutariu kur kas geriau“.

„Tikrai nesu tobula, bet labai didžiuojuosi savo kūnu, nes jis užaugino, pagimdė ir maitino šią brangią sielą. Jokių greitų korekcijų dėl sveikatos“.

Daugumai jos gerbėjų paliko įspūdį tokie neįtikėtini pokyčiai.

„Man patiko matyti nuotraukas prieš ir po. Jūs įkūnijate atkaklumo ir sunkaus darbo vaisių. Gražu“, - komentavo vienas gerbėjas.

„Abiejose nuotraukose atrodote daugiau negu tobulai. Sveikinimai su meile sau ir savęs priėmimu“, - pridūrė kitas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)